celebrity, compassion, Dunia Msimamizi, fasting, fuhren, government, Hashem, hatred, heuristics, holiday, holidays, holocaust, holy, honesty, housing, humanity, humility, image consulting, inspiration, intelligence, investment policy, Παγκόσμια Διαχειριστής, απασχόληση, Jehova, kalaparan, kamiskinanange, kindness, kriege, krig, kriger, krigsmakt, kriminalitat, kriminalitet, LAO ĐỘNG, law, leadership, legals, life and teens, life expectancy, longevity, love, love poem, macro econ, macroeconomic policy, macroeconomics, male progenitor, malnutrition, mentor, militaires, militara, MILITARY, military policy, miracle, mongolian translate, movie, multiculturalism, Natural Hygiene, negligence, New Duty, new jobs, new tradition, news, Nobel Peace Prize, patience, Persian, persuasive writing, philanthropy, POLICY, Politicas, POLITIIKKA, politik, politika, politikområden, politiques, poverty, poverty and opportunity, power, practical eugenics, preparation, presentations that pay, president, pridelessness, Prophesy, prophet, protocol, provisioning, public, public polciy, public transportation, publican, Rapha, reincarnation, religion, respect, screenplay, STARVATION, vegan, veganism, war, world administration

You are World Administrator – Ending Wars, Starvation, Malnutrition – Improved Social/Economic Heuristics

You are World Administrator – Ending Wars, Starvation, Malnutrition, Unemployment, Terrorism and Crime

(Make a completely positive version, one with “and” instead of (     ), … then humans, actually read up to this point and do so, and use social media and any and all influence to vie for any and all offices with this document as your “election platform” – try vying for “appositive” (I bet that no human knows what this word means AND can get back to me on the internet in writing, of course defining “appositive” and related terms in writing) as well….)
Advertisements
Standard
administration, fasting, government, investment, kalaparan, kamiskinanange, nangrung, parawean, perang, vegan

Sudanese: Nangtung dina isu umum jeung swasta: Global administrator – ékonomi, pagawean, kaséhatan, ABRI kawijakan – ending kalaparan, kamiskinan jeung Perang

Global administrator: ékonomi, pagawean, kaséhatan, ABRI kawijakan – ending kalaparan, kamiskinan jeung Perang

Nangtung dina isu umum jeung swasta:

1) Ilangna hukuman pati. Ngaronjatna pamakéan hukuman jumlah nu ka banishment (hukuman ieu, utamana lamun dicokot sacara global jeung inter-culturally, dijieun beda mah ukur aya di kahirupan pribadi anyar, tapi kasadaran leuwih gede jeung hirup pikeun kabeh, minangka teu ningkatkeun laju transfer of deployment jeung gurat mindahkeun pakasaban ka lokasi anyar pikeun pagawé) jeung wangenan wewengkon leuwih gede; bangsa jeung pangadilan éféktif bakal ngaku, sakumaha rumah sakit bakal jeung lembaga pendidikan, nu lepat pikeun kajahatan. musibah jeung “Kis Allah” tetep salaku kawajiban tina kaayaan, bangsa jeung planet. Lamun nagara anu kapanggih dosa tina teu éféktif relocating maranéhanana anu dipundut perumahan anyar jeung pagawean, utamana lamun ieu geus ngarah ka kajahatan, maranéhanana baris dibikeun pilihan tina relokasi nu imply solusi kajahatan tetep ladénan jeung kasempetan leuwih alus. Ieu ngandung harti yén teu kalakuan rajapati bakal bisa ditolerir, teu di pertahanan atawa keur unggal alesan séjénna; teu salaku polah nagara atawa bangsa, sareng tina “kacilakaan”, atawa tina prosedur médis. Iraha wae ieu téh lantaran dilanggar, ku militer, tanaga sipil atawa panarjamah, hukuman sajumlah banishment jeung wangenan wewengkon bakal enacted …. jinis ieu aksi darurat ngeunaan manusa tetep diperlukeun sabagean sabab interaksi jeung struktur data tanpa wates of langit jeung naraka; sabab kahirupan manusa eta ulah dilaksanakeun cukup sacredly jeung kungsi dikembangkeun poténsial full anak. Maranéhanana nahan pikeun alesan ieu bakal salawasna diidinan nulis jeung kudu direkam jeung nganyatakeun sorangan bari keur ditahan. Jinis ieu hukuman pikeun malah jelema exercising peran hukuman ieu (dokter ngajalankeun euthanasia, terminating kahirupan pasien dianggap jadi “otak paéh), ogé bakal banished jeung quarantine sarta digedékeun ka standar loba leuwih luhur kasapukan mangka ilahar dipaké dina punjul Pangadilan. Ieu bakal tetep aya dina pangaruh nepi kaputusan saperti nu hartina dijieun ku program komputer, jeung pasti program ieu bakal diayakeun ka loba, erring standar loba nu leuwih luhur di sisi pangwatesan wewengkon, banishment, relokasi jeung kasempetan pikeun éksprési diterbitkeun , “tulisan Captives ….” jilid tina tahanan, detainees, warga binaan, maranéhanana di bui. pikeun maranéhanana anu tacan boga isu jeung nyimpulkeun ieu, nimbang sagala carita naon dina kadar ka killing jeung rajapati ti jaman séjénna, sarta yén dina dunya mana maranéhanana ti jaman nu sejenna mangrupakeun pikeun sagala rupa alesan incarnated, urang kudu boh tahan jeung detain atawa ngaku nu hukuman disebut harsher jeung kitu we bisa jadi malah kumaha bae tumiba ka eta …. Apan jeung sawarga nu dasarna struktur data tanpa wates; teu anak manusa tunggal dina sajarah sadaya bumi urang téh bener ogé diangkat di bumi ti sababaraha sawangan jeung écés (nyaho naon baé anu anu diangkat jeung dahar ngan buah, sarta meunang lima taun pinuh ku susu indung …. ieu teu kaetang berkah kulawarga jeung turunan / pisan ti lineage Godly); sok err di sisi pelestarian hirup jeung éksprési – lamun manusa bisa nulis alesan well sipatna alesan fit. Nyaho pasti kaayaan ieu téh “teu aya kontes” for nu keur bener; sanajan meureun eta ngakibatkeun sawala jeung pangajaran sajajalan sarta ngabogaan réwuan taun, naon petikan ieu ngakibatkeun nangtung salawasna, eternally jeung hartina jeung tanpa iwal. Bumi geus cukup gambar jeung pilem jeung aksi kekerasan, térorisme jeung pati …. Aya gambar grafik naon di kalolobaan nagara nu hukuman maot haram, ieu bisa dipaké pikeun sagala rupa kaperluan, sarta dina kanyataan sadia ka barudak make Internet ….

2) pangrojong Decisive jeung global program féderal pikeun miliaran jobs anyar kana waktu di wewengkon awon bumi pikeun mere ilham bumi ka rightly jeung decisively mungkas sagala kalaparan, kurang gizi, lapar, pangangguran jeung perang sakaligus ku conto internasional luar biasa ka maranéhanana anu bakal geus aub dina perang, kajahatan jeung terorisme. Jeung atikan internasional, energi, tambang, wangunan, sanitasi, kontrak agrikultur jeung pagawean, urang bakal nambahan harepan hirup jalma sacara global, jeung kualitas hirup. Insentif bakal dibikeun ka tempatna permanén jeung padumukan konsultan, pangurus, manajer jeung karyawan ka naon maranehna anu wewengkon anyar sacara global, lalampahan jeung paspor palarangan jeung syarat santai ka mere ilham conto nu teu ngan kadar ka bringing hirup anyar ka wewengkon awon di Bumi, tapi ogé ningkatkeun wewengkon di bumi mana suku jeung kahirupan mimitian ningkatkeun habitability jeung kawin, prolonging kahirupan génom manusa jeung promosi adat jeung prakték pangalusna di Bumi, kaasup kasadiaan seni lokal jeung produk, real estate jeung kasempetan jeung pamasaran Internet langsung jeung gajian mikro ka usaha leutik pisan nu leuwih kritis ka ningkatkeun kualitas hirup nu leuwih kasempetan usaha langsung.

3) lengkep bébas médis, dental, visi, kaséhatan sarta perawatan anak. Ieu ngandung harti yén anjeun bisa leumpang kana fasilitas kasehatan tur meunangkeun kaséhatan tanpa tatanya.

4) Ningkatkeun laju transfer pikeun pagawé antara kota, nagara jeung internasional; ieu daun pikeun penyembuhan dayeuh, nagara jeung bangsa; urang bakal afforded aksés Internét bébas pohara gampang jobs publik. Saprak ngaronjatkeun mindahkeun, rotations troop jeung kasempetan pikeun relokasi mantuan méré urang jeung maranéhanana néangan pagawean dimimitian seger jeung lingkungan anyar nu bisa kalawan pangrojong lokal alus, hartina nu sipatna leuwih tanggung jawab, boga kapercayaan anu realistis dina sistem, sarta leuwih hirup, ieu mindahkeun gurat jeung promosi bakal advocated sacara global.

5) angkutan umum Free. Sadaya beus jeung angkutan umum bebas pikeun sadaya ngagunakeun – ngaronjatna kahadéan jeung graciousness masarakat ambéh maranéhanana pangangguran bisa leuwih gampang manggihan jobs, lansia jeung miskin bisa leuwih kalawan bébas manggihan naon anu maranéhanana kudu jeung nempo loka dayeuh jeung nagara maranéhanana, leuwih Al Qur ka wisatawan jeung nu datang. Nu mayar kanggo jeung ngaronjat pajeg gas jeung énergi.

6) program atikan Global, sinyalna média jeung publisitas, nu “naon” tina kawijakan ékonomi ieu bakal diwanohkeun ka preempt nu “nu” sakabeh carita jeung olah raga, fashion, society sarta sinyalna dukungan. Ieu kawijakan pamaréntah jeung Kaluaran pencét, moal aya abridgment kabebasan tina pencét kasebut di sadaya dimaksud. Lamun aksen tina pencét museurkeun kana kawijakan jeung praktek paling kritis sacara global, urang pindah ka arah hiji efisiensi anyar dina promosi amalan pangalusna jeung gagasan.

7) perumahan Leuwih alus pikeun jalma anu hirup di jalan, jeung ka aturan pangsaeutikna … unused hotél sarta apartemen bakal dibeuli ku keur dipake ku miskin jeung jelema jobs néangan. Ieu ngandung harti yén perumahan pamaréntah jeung idéntifikasi bakal dilakukeun aya leuwih kalawan bébas jeung gampang, sarta yen jalma anu teu mibanda ieu bakal dibikeun panyumputan sarta kadaharan vegetarian jeung cai jeung pakean jeung bantuan pikeun néang jobs mandang. Promosi kawijakan anu bener dina leuwih ti hiji tingkat – biologis jeung socially, dirojong ku agama jeung elmu pangaweruh pikeun kaperluan manusa, teu keur kauntungan, urang meunang pangrojong ti sakabéh waktu.

8) Vegan, penanaman vegetarian jeung utamana puseur tutulung dahareun fruitarian jeung séjén didorong, jeung masarakat tangkal buah plant eta ornamentals, dorongan jeung deductions sarta pemasaran pikeun produsén buah jeung sayur; hiji obyék bakal pikeun toko pikeun bisa mintonkeun jeung nawarkeun pangan dasar pikeun Luncat ka mana waé. Disadiakeun leuwih kapercayaan jeung kaamanan keur sakumna manusa, beuki bijaksana meunang iman di masarakat jeung amanat dina cara paling dasar jeung ngan saukur, ieu teh ngurangan desperation tina kajahatan jeung dibawa karaharjaan sacara global.

9) ngaronjat pangawasan pikeun amal, philanthropy jeung tutulung puseur; ngaronjat jobs hansip jeung ngadeg dilereskeun (ieu ngagambarkeun bentuk ngahargaan nu malaikat jeung Allah aspire ka, tradisi ti sadaya waktu patut reintroducing ka masarakat), nyieun daptar yakin puseur dahareun, panyumputan, pakean, kaséhatan jeung tutulung aya nu nepi ka date, epektip dioptimalkeun jeung aya masarakat awam.

10) Kabéh perawatan médis sarta perawatan kaséhatan bakal leupas, sakumaha bakal sadaya ladenan darurat (baris aya ngurangan di Akunting pikeun asuransi jeung rékaman, jeung ieu bakal diganti ku usaha pikeun ngaronjatkeun perumahan jeung ladénan jeung kasempetan pagawean internasional; bagian ti harti ieu téh yén sistim bayar-salaku-anjeun-balik ti akuntansi bakal diganti ku barang jeung jasa bébas).

11) Freedom pikeun maranéhanana dihukum ganja jeung alkohol nyinggung jeung éliminasi retro-aktif kalimat maranéhanana; beungbeurat manggihan pagawean hade jeung perumahan pikeun maranéhanana anu ngalakukeun kajahatan kajahatan, jeung ngaleungitkeun catetan umum fitnah anu aya di Internét bakal beristirahat jeung lembaga nagara, nasional jeung swasta.

12) Popularization tina puasa, ngadeg dilereskeun, nangtung hansip boh di residences swasta, usaha jeung sakola, jeung usaha pikeun nyieun contests di wewengkon kasebut jeung amal, philanthropy jeung non-kalan preempt olah raga, fashion, kapribadian … nu “naon”, “naha”, “mana”, “kumaha”, “lamun” carita asalna saméméh “nu”. Ieu mangrupa bagian ti teu ngan pribadi ngalakonan naon altruistic, mulya jeung katuhu; urang jelas ngusahakeun reinitialize struktur data pisan Allah, Malaikat jeung sagala rupa nu aya di mitos, legenda, agama ambéh maranéhanana ngarojong idealisme, sarta mawa pangawal leuwih alus sarta sagala mangsa nu bakal datang ka bumi ayeuna. Jadi Anjeun tempo, nu euweuh urusan aqidah Anjeun kakait ieu jeung isu sosial séjénna, Tujuan urang pikeun ngamajukeun reinvestment hukum jeung damai teu ngan sakabeh nu nyampak di kapercayaan jeung teori, tapi sakabeh nu percaya jeung jeung nyaho jadi bener. Jadi lamun percaya yén sadaya manusa geus nunda maju dina Agama jeung Seni aya ngan dina tulisan jeung pikiran manusa, obyek urang téh pikeun minuhan cita-cita ieu di prakték sacara global; lamun nyaho yen Allah ku sadaya Ngaran-Na jeung Malaikat aya jeung pasti, misi kami pikeun mere ilham hiji bumi nu rightly ngajadikeun ayana jeung miracles maranéhanana hiji kanyataan kontinyu di bumi …. (Jadi Anjeun nempo yén kawijakan ieu jelas bisa jumlah ka global pangrojong parentah nu, “Thou shalt teu maehan”, kitu ogé nyokot perawatan nu mana wae jeung sagala Anjeun ngalakukeunana sorangan ku cara nu jelas jeung basajan saperti perumahan, pagawean, perawatan anak, penyediaan dahareun jeung pakean, ditambah éliminasi ahirna duit jeung sistem gajih teu kurang ti sacara global.)

13) Kabéh pamasaran Internet, jual, kiriman ieu legalized pikeun sadaya padagang kaki lima. Gaya militer jeung sipil bakal deployed, jeung kasapukan global, ka, sakumaha jadi prioritas kahiji, nyadiakeun pamasaran Internet pikeun pabrik di bangsa jeung harepan hirup panghandapna, nu bangsa poorest, sahingga maranéhanana produk lokal, real estate, kasenian jeung investasi bakal sadia, pondok jalur pikeun investasi global tanggung jawab jeung amal.

14) organisasi Studi ninggalkeun lawang maranéhanana kabuka 24/7 for kabeh jeung mana wae atawa leungit status dibebaskeun pajeg maranéhanana. Éta kabéh wanti posting guards jeung asisten jeung beramal, terus nepi ka tamat sakabeh kalaparan, kurang gizi, kamiskinan, pangangguran jeung perang. Gambar jeung poster jeung arca manusa discouraged iwal minangka contona – lakonan hal nu gambar ngarojong hiji amalan jeung gaya pakean, dandan jeung pakéan nu ngajadikeun bédana. Saperti dina sababaraha kota utama, wewengkon bakal disimpen pikeun amalan anu anu populér, kawas gymnasiums jeung pancuran masarakat, rupa lila-dietary jeung sosial; kumaha oge ékspéktasi nya éta, jeung aksi global decisive jeung gancang ngaronjatna popularitas, alternatif leuwih alus pikeun sadaya baris jadi exponentially dibuktikeun ka unggal.

15) jobs More anu ditawarkeun pikeun jalma lempeng kaluar ti SMA, jeung kinerja nu pangsaena murid ieu dileler ku kaayaan di unggal SMP jeung SMP jeung volunteer jeung pakasaban kasempetan. Performers Top teu ngan wanti jeung kasempetan pakasaban pangalusna, tapi ogé wanti ka boga budak awal pikeun ngamajukeun eugenic jeung genetik pamutahiran. Bangsa jeung bangsa anu henteu jadi raket genetik nu patali nu wanti ku angkutan jeung pakampungan bonus bébas global ka boga budak deui anak, utamana dina bangsa nu tadi teu aub dina perang dunya jeung nu teu make atawa mertimbangkeun harboring pakarang nuklir jeung anu henteu di perang.

16) Kabéh rujukan ka “sombong” jeung “émosi négatif” dicokot kaluar ti pulisi jeung advertisements sejen tur publisitas. Eta écés pisan yén méré publisitas masalah ieu jumlah ka reinforcing palaku maranéhanana jeung panganut, dosa gede jeung economies buruk. Jadi teu iklan naon urang ngarasa jeung mikir – ieu isu swasta, teu dilakukeun publik. Ieu bagian ti hiji invasi struktur data pribadi nu geus pisan, kacida wrongly komitmen sakabéh manusa jeung bangsa ka jadi sabab tanpa mungkin pangaweruh jeung réalisasi salaku ka naon anu dimaksud, utamana dina sagala struktur data anu ngawakilan manusa biologis.

17) Nu PBB jeung pamaréntah bakal nyobian mungkas sagala wates sacara global jeung ngurangan jumlah bangsa jeung syarat kanggo perjalanan; hukum internasional bakal diadaptasi nu nyegah deportation ka bangsa asal; travelers kudu ku anjeun dina eta balik deui.

18) Éta bakal dilakukeun jelas ka militer jeung tanaga sipil nu mindahkeun jeung layanan asing mean nu henteu mulang ka bangsa maranéhanana asalna; maranéhanana bisa resettle di bangsa nu sipatna nangtukeun atawa buka asup ka hiji tempat maranéhna geus kungsi geus saméméhna.

19) hak Sipil kasus sok nunda gancang ku kaayaan – nu putusan utama keur sought nyaeta pausahaan anu geus dipintonkeun mun ngalanggar hak sipil bakal dina ngaran nu anyar tur manajemén jeung subjék tindakan kelas pikeun retro-aktif ngalawan nu boga, manajer jeung karyawan .

20) Lamun bargains plea dijieun nu ngalibetkeun restitution, janji mayar kudu dilakukeun ku baraya / babaturan nu terdakwa, nu sejenna nu bargains plea moal meunang.

21) percobaan ku Déwan Juri dijamin komo keur jalma anu teu bisa mampuh eta pribadi; state teu meunang rutin maksa defendants ka plea nawar, narima muatan ngurangan jeung ngabela “dosa” jeung “aya kontes”, sareng teu merlukeun eta pikeun nyandak kelas ngarti kana sistem peradilan jeung perlu stigmatized ku ujian mental lamun maranehna nolak plea nawar. Ieu téh lila, waktu nu geus kaliwat lila manusa nyadar yén masalah maranéhanana anu paling akurat disababkeun ku kaayaan ékonomi jeung sosial mungkin jeung naon anu leuwih akurat keur “Kis Allah jeung Malaikat” dibikeun circumstance Bumi; kulawarga jeung tatanggana nu ngatur ngalawan silih socially. Sadaya kasus nu dibawa saméméh detectives jeung polisi kudu salajengna ditalungtik, jeung disebut jeung dibikeun ka yurisdiksi dilereskeun maranéhanana anu nyokot aduan teh.

22) Bagian tina harti kawijakan ieu nyaeta potensi sakabeh geus undervalued saprak waktu mimiti, urang promosi naon jumlah ka nanaon, perlakuan ruku ‘, daur ulang, kabebasan, sarta manggihan tempat paling produktif pikeun sadaya moal bisa jalan.

23) Salaku bagian ti latihan for urang sare, penegak, ahli hukum, hakim, pulitisi jeung maranéhanana kapilih kantor publik, maranéhanana diwajibkeun méakkeun waktu salaku warga binaan di jails, prisons jeung lembaga méntal. Salajengna, maranehna diwajibkeun nangtung sakabéh waktu tanpa kadaharan, jeung kinerja maranéhanana di sarat ieu bakal dilakukeun pisan umum, kaasup jumlah waktu maranéhanana bisa ngatur pikeun muka tanpa dahareun, cai jeung nangtung. Teu aya hiji di kantor publik, teu nasional atawa sacara global, nyaéta dibebaskeun tina sarat ieu. Hartina sarat ieu di yén sadaya nu boga, administrator, executives, presidents, perdana mentri jeung maranéhanana di kantor publik diwajibkeun ka endure nu hukuman awon nu lembaga maranéhanana kudu nawarkeun; maranéhanana teu meunang boga proxies nangtung di maranehna, sareng bakal mere confinement ka residences maranéhanana ditarima. Proxies Angelic jeung Godly bisa jadi teu nangtung dina keur manusa sacara biologis geus aya di bumi. Kawijakan ieu ogé ngandung harti yén jalma anu miboga geus boga jeung manajer, stockholders utama jeung nu boga ogé ngadorong pikeun publisitas sarta loba alesan sejen ka mitra lokal paguyuban ka endure nu hukuman masarakat pisan awon geus nawarkeun; ka nyobian hirup di jalan jeung di lembaga Karaharjaan umum sarta méré carita jeung foto patali pangalaman sacara global.

24) state kudu neangan meta leuwih saragam dina kasus. Hakim, attorneys jeung pangadilan geus jadi meta rutin mana simbolis jeung dramatik pakéan nepi dimaénkeun jeung goréng jeung Panakawan dysfunctional jeung “pamingpin” nu teu méré verdicts konsisten jeung obyéktif jeung éféktif tumut kana atikan akun tur kasaksian jeung polah dina warnings jeung masalah tina boh korban jeung nuduh. Defendants bisa jadi teu dicegah ti diomongkeun; maranéhanana bisa jadi teu silenced. Nyieun bantahan verbal jeung di tulisan ieu jelas ngabalukarkeun pikeun panalungtikan satuluyna. Nu vehemence tina bantahan nyaeta ngabalukarkeun pikeun panalungtikan paduli nuduh – kasalahan nyaeta di sisi state pikeun nyieun atikan jeung nu séjénna alternatif jeung perumahan jeung kasempetan nu sadia, kitu ogé ngaronjat Panalungtikan ngeunaan hubungan jeung maranéhanana aub, sanajan teu langsung aub jeung nuduh jeung maranéhanana mawa eusian batre.

25) satempat, state, nasional, voting internasional jeung global bakal ngaronjat dina sadaya jeung masalah wae, jeung voting Internet. Maksud voting ieu eupan balik pamustunganana bakal mean manusa sora dina tipe naon barang jeung jasa bakal diwanohkeun; nangtung komputer umum bakal dilakukeun terus sadia pikeun voting, jeung voting jeung lain hakna moal dibawa kabur alesan kriminal. Standar jeung klaim pikeun pariwara, jeung objek ngaronjatna kualitas jeung kaamanan sakumna produk jeung kesederhanaan tina panyiri bakal objektif.

26) Alkohol, senjata api, rokok, ganja, béngsin jeung pajeg produk nu patali bakal ngaronjat ka mayar inisiatif ieu; kaperluan produksi pamustunganana bakal ngahasilkeun barang kualitas pangluhurna sareng ladenan pikeun sadaya tanpa harga jadi nu urang milih lifestyles leuwih alus sarta ieu dijieun leuwih gampang attain. Énergi jeung komitmen nu mana kana kecanduan jeung obsesi, watek jeung koleksi bakal channeled gampang jeung intelligently kana ladénan jeung kasempetan nu mere ilham sadaya ka dunya leuwih alus convincingly leuwih alus. Sok anggapan yén unggal disebut kacilakaan, unggal tipe paripolah dysfunctional di kanyataanna télépon ka masarakat leuwih alus, tina panyakit jeung defects genetik pikeun kajahatan jeung kecanduan.

27) Maksud ieu lokal, nagara, propinsi, nasional, kawijakan sarta insentif internasional jeung global nyaéta pikeun nyadiakeun atikan tentrem, hukum jeung demokratis nambahan harepan hirup teras ngarengsekeun sagala kalaparan, kurang gizi, lapar, pangangguran, kamiskinan, kriminalitas, térorisme jeung perang; ieu ngandung harti yén urang ngusahakeun praktis mere ilham dunya tanpa gajih, duit, kamiskinan jeung perang.

28) cuti New bakal dijieun nu ngalibetkeun puasa, ngadeg dilereskeun, nangtung jaga, fruitarianism jeung veganism. Ieu bakal Fitur poto, agénsi warta jeung sinyalna média nangtung jeung leungeun luhur luhureun sirah, nangtung nepi sadaya peuting, jeung pangakuan sosial ka maranéhanana anu nyegah dahar jeung make daya. Urang néangan liburan anu maksudna contrition, milih abstain pikeun rupa-rupa alesan, syi’ar manusa, jeung catetan pribadi jeung masarakat puasa saolah-olah ieu dukungan, society sarta sinyalna olahraga.

29) Toko bakal wanti mawa produk dasar pikeun program haratis, jeung beuki loba produk baris sadia tanpa muatan dibikeun pamaréntah jeung ngarojong swasta.

30) Wangunan pikeun perumahan umum bakal staffed jeung diwangun boga komputer publik (jeung komputer sarta fasilitas umum nu urang bisa ngagunakeun bari nangtung, kaasup restoran) sadia pikeun warga pikeun sadaya ladenan, sakumaha nu bakal pustaka jeung kanaékan sarana umum nyadiakeun unggal conceivable bentuk miara, jeung objektif keur ngurangan kabutuhan ngulang perjalanan lokal pikeun jobs, perawatan médis, maluruh perumahan, kadaharan, pakean pikeun ngurangan pamakean suluh jeung nambahan karep, manusa jeung betah ibadah; kaayaan jeung bangsa bakal meuli tur make wangunan kosong pikeun PERUMAHAN teu ngan nepi ka sadaya homelessness ieu ngaleungitkeun – nepi ka aya kapasitas kaleuwihan siap dina sagala kota pikeun imigrasi.

Catetan: Lamun nangtung keur unggal jeung sakabéh kawijakan ieu, sabenerna nangtung dilereskeun. Bagian naon inspires palaksanaan sukses pribadi, state, nasional jeung kawijakan global teu saukur keur euphemistic ngeunaan ngadeg dilereskeun, teu ngan ngadeg dilereskeun ideologically, tapi sabenerna fisik ngadeg dilereskeun pikeun salami anjeun bisa AND ngadidik jeung popularizing salaku epektip jeung gancang-mungkin. Hiji ekspektasi nyaeta jalma jeung pariwara bakal alihan energies maranéhna pikeun conto kawijakan nasional jeung global decisive nu bener nyieun bédana. Ieu ngandung harti yén anjeun bisa geura-giru nyokot tulisan ieu salaku Anjeun sorangan keur unggal jeung sakabeh kaperluan, sarta bébas befriend kuring jeung nambahkeun nu mana wae nu kawijakan nu bakal ngahargaan.

PERHATOSAN: keur aub dina tipe ieu bagean ngandung harti yén anjeun nu matuh ka naon nu jumlahna jadi hirup jeung maot dalil dina sagalana anu eusina tur bakal …. eta teh ibarat ngawangun spaceship, sarta nyokot hiji awak pisan variatif, jeung sakabeh kaahlian jeung pangaweruh, asih jeung kamampuhna nu posses. Nu hartina di di standar minimum, unggal paragraf jeung unggal kalimah nyaeta isu hirup jeung maot; kawijakan anu hartina nyimpen rébuan kahirupan di enacted bener.

http://writehere.com/post/150125-21/fasting-btsvm-jin-shi-zhai-duan-shi-frictiunile-smysl-posta-pstn-can-save-your-life

Catetan dina Basa jeung hartina: Inggris, Amerika, Australia, Selandia Anyar, … ngeunaan tulisan, etika, akurasi, “struktur data” jeung hartina. Pertimbangkeun “salah” ku cara nempatkeun hiji modifier nu boh bisa ningali ka urang, jalma, atawa lingkungan nu patali. Dina basa Sunda ditulis di dieu dipaké teu “alami” cukup alus pikeun pithily / gampang méré harti akurat tanpa sanyawa / kalimat kompléks atawa pernyataan programming nu jumlah jeung kecap “kasus” di Pascal / C +. Hiji interpretasi dina interaksi antara manusa jeung angelic, struktur data Godly nyaeta lingkungan sorangan dirobah … anjeun hartina teu cukup hirup di bumi sarua, teu bener dina wangunan sarua, teu hartina ngabogaan sarua “dina” jeung sarua jelema, jeung sagala rupa nu ngagambarkeun eta dibikeun tindakan nu tangtu.

Anjeun hartina teh sakabeh dunya ka kuring ….

Ieu hartina yen naon “nyata” di sagala rupa robah panca indra. Hiji cara gampang kasampak di ieu téh nu ngan saukur boga pangawal beda jeung bumi fisik, bumi bahan geus teu robah pisan. Lain leuwih atawa kurang nyata ka anjeun gumantung nu aranjeunna diprogram ka ngarasa anjeun jadi, kumaha anjeun dimanipulasi angelically jeung cara nu sejen dina sagala struktur data ngagambarkeun anjeun, jeung panarjamahan anak ka bumi. Ieu teu bener bener dina kaperluan praktis. Kaleresan jumlah ka mereun dipikaresep di hiji tempat, wangunan, sarta mahluk nu nu bisa nyieun sakabéh salinan tempat jeung ngawangun ngajaga hirup therein.

Hayu urang meunangkeun nyata ….

Sabenerna keur patali atawa kabetot dina jumlah topik di luhur ka nu keur populér di masarakat pisan akademis jeung leutik, hiji bisa jadi gampang ngabantah. Ieu teu kasus nu bener. Saterusna ngan saukur mertimbangkeun tipe ieu pernyataan minangka hartina imperatif ka meunang “berkah jeung sorangan” ti sagala rupa nu kungsi eksis di endeavors bumi kiwari loba pisan leuwih kontingen dina kabisa bumi pikeun maké naon nu meunang dina ratusan katukang taun di industri, téhnologi, komunikasi, asupan jeung wangunan nyieun parobahan peradaban nu nyalametkeun milyaran kahirupan kana waktu, kaasup nu leuwih kawas bébas angkutan umum, perumahan, vegan / dahareun vegetarian jeung pakean nu teu ngan mantuan urang manggihan pagawean jeung nanggung hiji planet leuwih Al Qur, tapi nyalametkeun urang ngalir nu make dunya anu di saner, aman, healthier jeung freer.

Standard