Ending war, starvation, unemployment
ekonomi, fasting, krigsmakt, peace, politik, politikområden, produktion, Swedish, vegan, vegetarian

Swedish: Världs Administratör: Sysselsättning, ekonomi, Military – Avsluta Svält, Krig, fattigdom, brottslighet och terrorism

Världs Administratör: Sysselsättning, ekonomi, Military – Avsluta Svält, Krig, fattigdom, brottslighet och terrorism

GLOBAL ADMINISTRATION: ekonomi, sysselsättning, HÄLSA, krigsmakt POLITIK – ENDING svält, fattigdom och krig

Teori och praktik bakom insamlingen av lokal till global politik inspirerar alla folk till bästa förväntad ökning liv, välsignelse, intelligens och ge nytt liv, förbättrar både livskvalitet, mångfald, livslängd, reform, revolution och bra och klok frihet. Denna plattform innebär att du kan tävla för något kontor med jordens bästa kampanjen, “A” svar på den ekonomiska och årtusenden gamla sociala, miljö, yrke och transport problem datorer, internationella och flerspråkiga Internet och media innebär i marknadsföring, produktion, transport, turism , invandring och nya riktningar i social inriktning som gör bäst försök att mest klokt och intelligent förbättra – vår sista som bästa chansen ges ny teknik för att förbättra jorden mest effektivt och spara levnadsår, liv och gör dem alla mer värt att leva.

Jorden inte tillräckligt och väsentligt lära av det förflutna och moderna exempel internationellt, för att inte tala mest effektiva och produktiva praxis. Människor har inte bara misslyckats med att dra lärdom av historien och är dömda att upprepa mycket värsta misstagen; de också uppenbart misslyckas med ännu lärdom av andra nationer rimligt, lärdomar av frihet, lycka, mognad.

Vissa politikområden öka säkerheten och medkänsla, en del rätt mycket omfattande fel, delvis sanningar och misslyckanden i provisionering, sociala datastrukturer och planering för att uppfylla klokare komfortzoner och ökad möjlighet till bättre insatser, hierarkisk social crosstraining. Från den snabbaste reformer och evolutionära politik rädda liv till bästa juridiska revolutionen och eugenik och även evolution som invandring och omlokalisering politik, dessa politikområden härold i en ny “varför” – rösta för dig själv och politik, att vara “oberoende ett”. När du aktualisera det faktum att människor kan ha levande och tydligen människobarn med både änglar och Gud (s) du kan få det bästa av evolutionen också. Resultat som dessa har visuellt verifieras i 16 länder; de är inte bara teologi eller inteckning – några 1000 åtminstone tillfälligt inkarnerat i 16 länder, inklusive vänner, familj, Gud, Messias och andra från decennier och över 2600 år sedan.

Inte ursprungligen utvecklades från en part baserad eller sekulära teori – administrativa uppgifter, politiska prioriteringar makroekonomiska, juridik och bättre traditioner ökar hälsa och välbefinnande för alla i jordens mest kritiska och exemplariska områden, ekonomiska / socialpolitiska områden där vi sparar mest liv, öka livskvaliteten på olika sätt och korrigera längsta stående fel och brister, sociala och beteendemässiga förbättringar som massproduktion och bättre kommunikation, transport och planering möjliggör, bästa möjliga rättsliga och makroekonomiska lösning allt på ett ställe, och väsentliga krånglig juridisk och ekonomisk politik som bokstavligen sätter himmelriket på jorden och tillåter människor att vara över Gud rättvisa. Denna politik syftar till att främja klokaste förändringarna mellan början och slutet av civilisation, folk, behaviorism, ekonomi.

Står på FRÅGOR – VINNANDE HEURISTIK

1) Eliminera dödsstraff

2) Öka användningen av åtgärden uppgår till landsförvisning och flytt till nya stater, provinser och nationer

3) Skriva, utbildning och sysselsättning / volontär möjligheter och utbildning med Internet jobb sökningar uppmuntras i utbildning och frihetsberövande, Detta innebär bättre långsiktig planering för alla människor, vilket eliminerar vad som utgör travails av påtvingad knapphet och procedurer som, på ett personligt och socialt sätt, fortsätter att hindra och slösa tid och inspirera kriminalitet och sårade ande

4) Låt dem som fängslats för snabbt, gå utan mat, och få vegetariska måltider utan ursäkt, med färdiga fri tillgång till skrivmaterial

5) Även handlingar dödshjälp / olyckor / tragedier / Act of God / “naturliga orsaker” behandlas som skäl för omlokalisering – när som helst relaterade till dig dör det innebär ett säkert typen av fel och pågår

6) Tidigare handling av mord, även de av legaliserad militära mord och självförsvar, behandlas också med gratis möjlighet till omlokalisering och nya arbetstillfällen

7) Sido jobb överföringar ökat med ny betoning på global omlokalisering

8) Resor, invandring och utrikesförvaltningen finns möjligheter för permanent flytt och nytt yrke

Ökad användning av påföljder / utmärkelser som uppgår till förvisning (detta straff, i synnerhet när det tas globalt och interkulturellt, gjorde skillnaden inte bara i nya personliga liv, men en större medvetenhet och liv för alla, som gjorde att öka överföringshastigheten för utbyggnaden och sido omplaceringar till nya platser för de anställda) och större territoriell begränsning; nationer och domstolar kommer att effektivt erkänna, liksom sjukhus och utbildningsinstitutioner, att felet för brott, olyckor och “force majeure” kvarstår som en skyldighet för staten, nationen och planeten.

Du kan inte och borde verkligen inte gå hem igen – vi designar en värld där människor kan gå på. Från ett religiöst / andligt perspektiv, detta belopp att rädda människoliv från furstendömen, habegär, återvändsgränd social situation – upp till en punkt som nästan ingen någonsin överstiga pågår i stället för att gå tillbaka, på ett rimligt och humant moget värld, organ mindre demonism, mindre av vad människor anser “negativ och destruktiv” känslo, mindre dysfunktionella besittning, mindre våldsamma lösningar. Människor kan vara både mer levande och har nya liv och bättre andlighet och korrigera tusentals år av misstag genom att gå på.

Folk insåg en ny relation med “händelse tid” – att de rum som deltog och uppvuxna krig, erövring, våld och världskrig ska kunna undvikas, och detta enbart görs globalt, inspirerad inkarnation och mirakel, svara bön pridelessly.

Vad människor vann omlokalisering politik och planering var en sundare och bredare utbud av val och livsstilar med hänsyn till ökade mänskliga genomet livskraft och livslängd med raka motsatsen till föregående myt – de uppvuxna med föräldrar med större mångfald uppmuntras, omlokalisering helt enkelt bättre beslut ett beslut administrativa uppgifter, operationsanalys, industriteknik och större social psykologi strategi, inte en som bygger på traditionell moralisk praktik och anpassade eller vedergällning.

Frihet att resa och flytta fritt elimineras våldsbrott, sociala och psykiska problem och våld i hemmet som gjorde att öka öppenheten och underlätta den skyddsnät sociala, jobb, utbildning och möjligheter till frivilliginsatser med bättre planering. Detta krånglig relation att vistas tillsammans på jorden och kärlek vann nytt liv åt alla generationer och i synnerhet i 21-talet och framåt.

Mer än bara bra lag – de lagar som bokstavligen gör jorden mer like heaven och även över en del av Guds rättvisa – god social, andlig, bättre rättsliga och ekonomiska användningsområden …

När staten gör sig skyldig till inte effektivt flytta dem som har begärt nya bostäder och sysselsättning, särskilt om detta har lett till brott, kommer de att få alternativ för flytten som innebär lösningen på brottet fortfarande bättre tjänster och möjligheter. Detta innebär att ingen handling mord kommer att tolereras, inte för att försvara eller av någon annan orsak; inte som en handling av stater eller nationer, eller “olyckor” eller medicinsk åtgärd. När detta är av någon anledning kränkt, med militära, civila eller professionell personal, straff uppgår till förvisning / begränsningar / flytt kommer att antas, som kommer praktiskt boende, kläder, sjukvård och sysselsättning och utbildning.

Inte tillräckligt nödsituation och faktiskt följs genom lösningar med fred, support, frihet och den allmänna opinionen som används – vi behöver inte tillåta svält, undernäring, arbetslöshet och nöd …. Människan utvecklade stolthet, fördomar och hat eftersom de blir alltför bekväma, dålig beskedlig, används av icke-mänskliga krafter och delar av himmel och helvete och hade otillräcklig datastruktur klokt och intelligent kapsla problem personligen.

Denna typ av nödåtgärder om människor fortfarande nödvändig dels för att interaktioner med oändliga datastrukturer av himmel och helvete; och eftersom det mänskliga livet inte hålls heligt nog och ständigt utvecklas till sin fulla potential. De fängslade av denna anledning kommer alltid att få skriva och vara registreras och uttrycka sig när fängslad. Rutiner för redovisning, användning och identifiering kostnads ​​intelligens, tålamod, goodwill, ande, mänsklig mental log tid, bortkastade resurser och hjärta.

Vi har tiotusentals svältande liv för att rädda idag. Spara dem.

Flytt, även för dem som utövar rollen som läkare som utför dödshjälp, avsluta livet för patienter anses vara “hjärndöd”), kommer också att förvisad och karantän och höjas till en mycket högre standard avtal sedan används ofta i Superior Court. Detta kommer att förbli i kraft till dess att beslut bokstavligen gjort av datorprogram, och säkert dessa program kommer att hållas till ett mycket, mycket högre standard felande på sidan av territoriell begränsning, förvisning, omlokalisering och möjlighet till publicerade uttrycket “skrifter fångar …. “volymer av fångar, fångar, fångar, de i fängelse.

För dem som ännu har problem med denna slutsats, överväga alla historier om vad som utgör döda och mord från andra tider, och det i en värld där de från andra tider är av olika skäl inkarnerade, måste vi antingen hålla och kvarhålla eller erkänna straff är hårdare och därför kan vi i själva verket på något sätt falla till dem …. Mere mänskliga nationer har uppträtt som hämnas mördare, vilket helvete på jorden, men inte enhetligt eftersom krig innebär omlokalisering för en stund. Vi står också inför ett straff att underlåta att flyttas som uppgår till furstendömet och innehav, och en ökning av problem som genomförandet av fria resor, bättre planering för full sysselsättning och invandring alla lösas.

Helvetet på oändligt avstånd och himlen som en odefinierad utrymme är i huvudsak oändliga datastrukturer och vi tar helvetet på jorden med humant straff och dysfunktionella betalning och straff; inte en enda människa barn i alla jordens historia är riktigt bra upp på jorden från vissa perspektiv och naturligtvis (vet någon som togs upp och äter bara frukt, och fick fem hela år av modersmjölken …. och detta räknas inte familjen välsignelse och härkomst / uppstigningen från Godly härstamning); bättre politik innebär alltid missta sig på sidan av liv bevarande och uttryck – om en människa kan skriva ganska bra, de rimligen är lämpliga. Straff och “legaliserad mord och död” ledde till helvetet på jorden bokstavligt talat. Detta faktum verkligen uppväger någon gemensam rubriken straff, straff, permanent och begränsad fängslande och livs förkorta dödsstraff.

En del av att vara oberoende, utvecklas och intelligent sätt denna politik, inte personlighet och ledarskap, effektiv verksamhet och potentiella åtgärder, förbättra din uppsättning svar och vie för offentliga uppdrag, även om det är en eftermiddag symboliska försök som en stjärna på sociala nätverk – rensa samvete väsentliga akt att korrigera tiotusentals år av ekonomiska, sociala och administrativa problem, har du några av de bästa lösningarna nu.

Vet säkert detta påstående är “no contest” för att vara korrekt, även om det kan leda till ändlösa diskussioner och studier och har i tusentals år, vad denna passage innebär står för evigt, evigt och bokstavligt och utan undantag. Vi är över Gud i rättvisa att börja effektivt ta ansvar som ett samhälle för svält, lägre medellivslängd och hitta alla bättre och fler arbetstillfällen för alla och alla. Även om du skall inte döda medel dödar inte något av någon anledning, och vidare att trots det uppenbara, är det inte riktigt vad är människa som någonsin har dödat på vissa sätt. Det är en del av hur det går till, och förbättra motstånd mot att vara framför allt storhet intelligens och visdom.

Jorden har tillräckligt med bilder och filmer och våldshandlingar, terrorism och död …. Det finns grafiska bilder på vad i de flesta länder är illegala dödsstraff, dessa kan användas för olika ändamål, och i själva verket finns tillgängliga för barn som använder Internet …. Straff i allmänhet är fel svar anta helvetet på jorden andligt i viss utsträckning, och bokstavligen i ett efterblivet och bakåtsträvande världen!

Verkställighet tvungen att motvilligt erkänna att om de inte kunde göra motsvarande förhindra brott i själva verket genom och i tid, om de inte kunde göra bättre än att fånga katten bajsa på mattan det gjorde absolut inte bra att även ta upp den tidpunkt då göra andliga och kroppsliga fel gnugga näsan i det efterhand. Gud har tydligt förklarat att det är första gången, den första människan att få lag mitt i all historia, och även tydligt att alla barn när frågar om de är överens om att de kan gå över honom.

För tusentals år människor var tvungen att erkänna att från en sociologisk, vetenskapliga, religiösa och även en mer väl avrundad psykologisk visa praxis och förståelse får fel inriktning och “pseudovetenskap” att vara fel i tusentals år, kategori misstag i teologi, och i praktiken fortfarande inte uppfylla behovet av mer intelligenta planering med det gemensamma bästa, inte vinst, som en ny motivation. Ja människa, du lever på planeten där människor tillbringade över tusen år och använt det bästa av illustration och teknik för att bevisa att jorden var centrum av solsystemet, galaxen och universum och torterades, stigmatiserade och dödade människor för att uttrycka annars ; precis samma planet som fortfarande, i den 21: a århundradet, föreslagen diet för vad är uppenbarligen frugivores, fruitarians – vad du egentligen är, människa – det självaktning hundar, grisar och björnar inte skulle äta om valet.

En sanning om denna politik är att människor och planeten är ovärdiga, ovärdig att ha empati, medkänsla, vänlighet och intelligens för att bryta sig loss från etablerade maktstrukturerna och ge stöd till en sådan politik ett försök som kreativ hobby, kampanjer för offentliga uppdrag som uppgår till weekend try-outs som aktörer och stjärnor, vilket innebär att du bröt ut i tribalistic “ledarskap-anhängare” paradigm och var mer som en “oberoende One” – och gamla namnet för Gud, mer Godly verkligen; hotelser av datastruktur och egoism i helvetet som redan har kommit till jorden och inculcated i straffet som mänsklig rättvisa, primitiva begrepp av ledarskap som är baksmälla från tribalism.

När frihet betyder verkligen gratis – gratis kollektivtrafik, som verkligen betyder mer exakt frihet ande och bättre och säkrare bedömningar globalt med mer effektiv och därmed friare god anda och intelligens. Ringa massförstörelsevapen “fredsbevarare” och föra krig att avsluta alla krig aldrig fungerat – det var den typ av “komplexitet och krånglig hyckleri och sadism” som verkligen förde helvetet, hat och ont och syndigt stolthet till jorden.

9) Avgörande och globalt stöd av federala och globala program för miljarder nya jobb under tiden i jordens värsta områdena, inspirerande jorden för att rätta och beslutsamt avsluta all svält, undernäring, hunger, arbetslöshet och krig samtidigt genom exceptionella internationella exempel för dem som skulle ha varit inblandade i krig, brottslighet, bedrägeri och terrorism.

Med pedagogisk internationell, energi, gruvdrift, byggnad, sanitet, jordbruks- och anställningsavtal, kommer vi att öka den förväntade livslängden för människor i världen, och livskvalitet. Incitament kommer att ges till permanent uppehållstillstånd och avveckling av konsulter, administratörer, chefer och medarbetare vad för dem är nya områden globalt, avkopplande resor och pass begränsningar och krav för att inspirera ett exempel som inte bara utgör väcka nytt liv till jordens värst drabbade områdena, men också förbättra områden på jorden där stammar och livet började öka beboelighet (detta innebär att mänskligt liv visat sig vara mer än glorifierade virus, har de inte bara blommar och dör ut efter att ha använt resurser) och parning, förlänger livslängden på det mänskliga genomet och främja jordens bästa seder och bruk, att undvika inavel.

Inkludera ökad tillgänglighet av lokal konst och produkter, fastigheter och möjligheter med direkt och gratis Internet marknadsföring och mikrolån till småföretag förblir avgörande för att optimera jordens bästa heuristisk för att förbättra livskvaliteten med mer direkt affärs, bidrag och volontär möjligheter.

Människor tvingar sin väg, krig, oändliga redovisning och formulär och krav verkligen enkelt producerat ond ande och gjorde människor mindre säkra, fredlig och sane – det krävs en stor ödmjukhet för vissa så felaktigt utbildad för kommande generationer erkänna detta, en förändring av hjärta och intelligens .

Dessa är de jobb som uppfyller de bästa förhoppningar, drömmar, böner, oskyldiga förväntningar och löften om generationer och därigenom öka den genetiska och social mångfald, mångfald som satte mänsklig rättvisa, fasta, veganism, står på vakt och står korrigeras i visdomar ovan Gud, Allah i barmhärtighet, medkänsla, vänlighet och framför nytt förtroende i oberoende och altruism, adel, förbättrad handling och möjligheter, intelligens inom förvaltningen, främja geni och visdom, effektivitet och intelligens i handling som löste sociala problem med bekväma och transparent reservkapacitet, vilket gör att nya förtroende i samhället för alla folk.

De nuvarande förhållandena på jorden har bokstavligen lett till att människor som har reinkarnerade som omedelbart omedelbart stigmatiserade, stoppas och misshandlade socialt eftersom de helt enkelt tilltalar olika. Mänskliga böner verkligen gå obesvarade, eftersom den här planeten inte att föra en politik som innebär nya rättvisa, frihet, intelligens, visdom … människor begår brott för att andra helt enkelt inte passar in i datastrukturen för socialt beteende, klänning, anpassningsbar och åtgärder som de är vana vid till ….

10) Helt gratis medicinska, odontologiska, vision, hälsa och barnomsorg

Detta innebär att du kan gå in i en vårdinrättning och få vård utan att fråga, som en fri rättighet, för att vara en människa. (Då blir det lättare att inte bara för alla att få mänsklig omsorg, men för människor att inkarnerade utan identifiering. [Så många har gråtit och varit bekymrad mirakel, sjukdom, sjukdom och bön … .detta föreslagna lagen är en liten del av vad som krävs globalt för att svara på dessa ….]).

Människor, du har ingen aning om hur primitivt politik vissa nationer – vilket gör hälso- och sjukvård fri minskade hälsoproblem genom att man kan undvika destruktiva oroa dig för räkningar, kostnader och onödig ansvar. Det är inte så mycket att någon var tvungen att tjäna rättigheter direkt och genom att betala, är det att ekonomiskt deltagande skräddarsyddes lokalt internationellt för att göra ett klokare och mer produktiv skillnad i effektivitet i livet, vad man ska ta för givet och vad gjorde en bra skillnad.

11) Öka överföringshastigheter för anställda mellan städer, stater och internationellt; dessa är löv för läkning av städer, stater och nationer; människor kommer att ges mycket lätt gratis Internet tillgång till offentliga jobb globalt

Sedan ökade transfereringar, trupp rotationer och möjligheter för omlokalisering bidrar till att ge människor och de som söker anställning omstarter och en ny miljö som kan, med god lokal förankring, menar att de är mer ansvarsfull, har realistiska förtroende för systemet, och vara mer levande, Dessa sido överföringar och kampanjer kommer att förespråkas globalt.

12) Gratis kollektivtrafik

Alla bussar och kollektivtrafik är gratis för alla att använda – öka godhet och nåd i samhället så att de arbetslösa kan lättare hitta jobb, äldre och fattiga, som skolbarn, kan alla rida bussar, tåg, tunnelbanor, spårvagnar, vagnar för fri, och kan friare hitta vad de behöver och se platserna för sina städer och staten, och mer älskvärda visas för turister och besökare. Gratis kollektivtrafik betalas med ökad gas, energiskatter, inköp och speciella ämnes skatter bättre speglar sociala kostnader och hälsokostnader, och dessa mer regelbundet röstat och åtgärdas.

På längre sikt är människor höjs uppskatta möjligheter och utbildning, frivillighet och sysselsättning i en värld som inte slösa liv med ett medel för utbyte, genom att slösa liv, tid, energi, tanke, hjärta och resurser att betala på varje buss, vagn , spårvagn, och är motiverade inte bara av den enkla godhet vara vid liv och välja bättre sätt, men med överlägsen sociala och andliga datastrukturer som gör det enkelt stolthet-mindre service.

13) Globala utbildningsprogram, mediebevakning och publicitet, “vad” av dessa ekonomiska politiken kommer att främjas för att föregripa “vem” av alla historier och sport, mode, samhälle och kändis täckning

Människan har kompromissat intelligens, visdom, goodwill, förtroende och praktiska att främja avgudadyrkan och betala för det andligt, personligt och kontinuerligt. En typisk typ av problem innebär att människor låtsas de är för mogna att behöva vara intelligent och klok, och så jorden är på sätt förstört för något. All himmel, jord, skärselden och helvetet har äventyrats av de dyra, dålig produktionskvalitet, produkter och datastrukturer av jord, är detta en planetens bokstav och obestridligt historiska lärdomar av misslyckande, missuppfattning och onödig förlust, svält, arbetslöshet och onödigt lidande. Internetanvändning för utbildning utan reklam uppmuntras – om man vill jämföra produkter och visa reklam de kan göra det målmedvetet.

Detta är regeringens politik och pressmeddelanden; ingen förkortning av tryckfrihet är alls tänkt. När accent av pressen fokuserar på de mest kritiska politik och praxis globalt, vi går mot en ny effektivitet för att främja bästa praxis, produkter, ärligt, förtroende och effektiv enkelhet och idéer. Ett mål är att ha böcker och läromedel saknar författarskap, som publiceras anonymt, granskade professionellt för godhet av innehåll och organiseras av ämne.

14) Bättre bostäder för dem som bor på gatan, och med färre regler. Oanvända hotell, lägenheter och bostäder kommer att köpas av för att användas av de fattiga och de som söker jobb och frihetsberövande

15) Detta innebär att regeringen bostäder och identifiering kommer att göras tillgängliga friare och enkelt, och att de som inte har detta kommer att ges skydd och vegetarisk mat, vatten, kläder, transport och hjälpa till att hitta jobb oavsett, med bättre organisation och tjänster

Främja en politik som är sant på mer än en nivå – biologiskt och socialt, vilket ökar minimistandard och möjligheter som finns för alla folk, med stöd av religion och vetenskap för mänskliga behov, inte för vinst, vinner vi stöd genom tiderna.

16) När utvisning sker, kommer internationella överenskommelser göras för att deportera till nationer som den enskilde har aldrig bott i; vilket ger nya möjligheter för en ingen politik för återvändande och enkel invandring som är mer praktiskt reserverats av datorn och internationellt avtal och politik. Ett exempel på en politik för att popularisera som ett ideal, såsom mer enhetliga internationella sysselsättningsstatistiken ….

17) Arbete utomlands program uppmuntras att göras enkelt och praktiskt, med tydligare och internationellt väl planerad möjlighet för invandring och går vidare till invandring och sysselsättning i nya platser på permission

18) Vegan, vegetarian och särskilt fruktarian och andra livsmedelsgivarcentraler uppmuntras, och

19) Offentlig plantering av ätbara fruktträd i stället för prydnadsväxter – vi har blivit vilseledda till att stödja köttätande classism istället för klokt lätt liv som främjar bättre hjärta, sinne, frihet och ande

20) Uppmuntran och avdrag och marknadsföring för producenter, återvinning och organiska frukt- och grönsaks

21) Ett objekt kommer att vara för butikerna att kunna visa och erbjuda baslivsmedel gratis för alla, och detta betalar för ökad jordbruksstödet

Förutsatt mer förtroende och säkerhet för alla människor, mer och klokt vann tron ​​på samhället och tillit i en mest grundläggande och enkelt sätt, och detta minskade desperation av brott och förde välstånd globalt.

22) Ökad övervakning för välgörenhet, filantropi och blodgivningscentraler

23) Ökad sysselsättning vakt och stående arbeten / korrigeras (detta är en form av ära som änglar och Gud strävar efter att, en ära bara människa, en bra kommande ålder ceremoni, en tradition från tiderna värt återinföra till samhället, att stå upp hela natten och står korrigerat för bättre väktare och mognad / ansvar ….)

24) Att se listor över tillgängliga mat, husrum, kläder, hälsovård och blodgivningscentraler är aktuell, effektivt optimerad och allmänt tillgängliga, samt bostäder och arbetstillfällen arraigned i mer kompletta, enkla, praktiska paket

25) All medicinsk vård och hälsovård kommer att vara gratis, vilket kommer alla räddningstjänster (det kommer att finnas en minskning av redovisning av försäkring och register, och detta kommer att ersättas med insatser för att förbättra bostäder och service och internationella arbetstillfällen)

26) En del av innebörden av denna nya politik om frihet, provisionering, omsorg, samhälle, anläggning och tillgänglighet är att pay-as-you-go-system för redovisning kommer att ersättas med friare varor och tjänster

Pay as you go systemet förstört ande, hjärtan och sinnen och resulterade i helt onödig frustration och även barndomen kriminalitet på grund av ökande social medvetenhet. Barn och även vuxna kan ses och stjäla eftersom de verkligen ville öka medvetenheten om de bry butiker och egendom. Vi antar och med rätta inspirerar ett större ansvar i vuxen ålder, altruism att hjälpa jordens folk som prioritering bortom krig, straff och straff i kraft, akuta och effektivitet.

27) Frihet för dem som dömts för marijuana och alkohol brott och retro-aktiv eliminering av sina straff – vad som definierar en ansvarsfull användning är mycket snävare begränsat till omedelbar och tydlig demonstration som nedsatt förmåga att utföra service är standard inte lagstifta växande, användning, distributionen förutom lokal / stad territorier, beskattning och nedskrivningar normer – det är upp till utbildning och samhälle att bevisa för dem som skulle slösa bort sina liv med vad var olagliga droger, alkohol och metoder som de har bättre alternativ verkligen och i själva verket från den punkt med tanke på dem som begår vad tidigare bedöms brott

28) bördan av att finna bättre sysselsättning och bostäder för dem som begår brott, och eliminera ärekränkande offentliga register som finns på Internet kommer ligga hos staten, nationella och privata institutioner – människor kommer att göra mer “gå vidare, ta en paus och semester och omlokalisering beslut i stället för att vistas i våldsamma relationer

29) popularisering av fasta, står korrigerade, stå vakt både i privata bostäder, företag, myndigheter och skolor och av många skäl

30) Internationella och lokala tävlingar i “dygd ekonomi” eller 29 ovan, i områden med välgörenhet, välgörenhet och ideella föregripa sport, mode, personlighet … “vad”, “varför”, “där”, “hur”, “när” berättelser kommer före “som”. Visa att precis som vår nya ansvar och möjligheter, den akuta att avsluta svält och ökad levnadsstandard klokt – det bästa “vad” av investeringar och åtgärder, personligen, stad till stat och län bred och internationellt – nyligen underförstådda sociala belöningar som är andliga

Varför bli förolämpad på helt enkelt ta hänsyn till vad folk tror på, praktik, göra och mer realistiska möjligheter att vad som utgör bättre insatser, även som en semester och nationell politik – det är lätt om du vet jorden. Ta en chans för allt som existerar, hela mänskligheten, och försök igen. Det kan kosta bara lite tid och vara en mycket klokare prioritet.

Detta är en del av inte bara personligen göra vad är altruistisk, ädla och höger; Vi är helt klart försöker initiera de datastrukturer Guds änglar och allt som finns i myth, legend, religioner så att de stöder idealism, och ta bättre väktare och hela framtiden jorden nu. Så ni ser, att oavsett dina föreställningar om dessa och andra sociala frågor, är ett mål att främja det rättsliga och fredlig återinvestering, inte bara av allt som finns i tron ​​och teori, men av allt du tror och vet är sant, så det har en bättre chans att fungerar bra och mycket bättre för varje – förbättra strukturen och noggrannhet i sinnet och ekonomi uppgifter, protokoll och feedback.

Din intelligens är värt att överväga globalt – ge det ett klokt försök härifrån, vie som världsadministratör själv!

Att uppfylla de bästa förhoppningar, drömmar, böner, goda förhoppningar om jorden mer bekvämt och med intelligens i praktiken, vilket gör klokast korta förändringar medellång sikt i ekonomin, makroekonomisk politik och möjligheter och bättre sociologi leder till förbättrad andlighet och altruistiska exempel The New Global Intelligence , Visdom och planering. Vi har nu intelligens för att göra statliga, lokala, utbildning och utbildning mer som en bra syskon, utbildare, förälder, och uppfyller mycket långa stående förhoppningar, drömmar och förväntningar klokare och intelligent – mer av en 24/7 värld.

Så om du tror att vad människor har lagt fram i religionen och konsten existerar endast skriftligen och det mänskliga sinnet, är vårt syfte är att uppfylla ideal dessa i praktiken globalt och mångskiftande möjligheter klokare; om du vet att Gud genom alla hans namn och änglar finns och säkert, är vårt uppdrag att inspirera en jord som med rätta gör deras existens och mirakel en kontinuerlig faktum här och nu på alla sätt ärade för dig personligen. (Så du ser att denna politik tydligt kan uppgå till globalt stöd för budet “Du skall icke dräpa”, samt att ta hand om all som du skulle dig i tydliga och enkla sätt som bostäder, sysselsättning, barnomsorg , tillhandahållande av mat och kläder, plus slutligen eliminera pengar och lönesystemet inte mindre än globalt. Den nya Golden Rule of Intelligence Medkänsla, bättre planering för alla.)

Det är mycket enklare, fria och hälsosammare sätt att arbeta, resa och transport, flytt och aktivitet än mänsklig handel lätt erkänner ….

32) Religiösa organisationer lämnar sina dörrar öppna 24/7 för alla och någon eller förlora sin skattefria status

De uppmuntras att posta vakter och assistenter och arbetar kontinuerligt med att avsluta alla svält, undernäring, fattigdom, arbetslöshet och krig. Bilder och affischer och statyer av människor avskräcks undantag som exempel – gör bilderna stöder en praxis och stil av kläder, grooming och klänning som gör skillnaden. Som i vissa större städer, kommer områden sparas för metoder som är populära, såsom gymnastiksalar med samhälls duschar, olika kost och sociala praktiker; men förväntningarna är att med beslutsamma globala insatser och snabbt ökande popularitet, kommer bättre alternativ för alla blir exponentiellt uppenbart för varje. Statliga och utbildningsinstitutioner, samt privata företag är uppmuntra att uppfylla de behov som har i vissa länder lämnats till dysfunktionella och hycklande religioner och äventyras av produktion för vinst först i stället för mänskliga behov och hälsa.

33) Fler jobb erbjuds för människor direkt från gymnasiet, och bästa prestanda av studenter delas ut av staten på varje high school och högstadiet med frivilliga och arbetstillfällen

Top artister inte bara uppmuntras med de bästa arbetstillfällen, utan också uppmuntras att skaffa barn tidigt att främja eugenik, sociala och genetiska förbättringar.

34) nationer och folk som inte är så nära genetiskt besläktad uppmuntras av globala fri transport och avvecklings bonus att få barn och fler barn, särskilt i länder som inte var inblandade i världskrigen och som inte använder eller överväga hyser kärnvapen och att är inte i krig. Arraigning äktenskap och framtida släktingar i nya länder är en bonus för invandring. Bättre statistik för bättre och mer praktiska skäl, mer ärliga bilder av omedelbar och planerad sysselsättning – vad som fungerar bäst i förlänga livslängden, kvalitet, normer för sysselsättning, utbildning, frihet, skydd, invandring, resor och uppehälle möjligheter.

När denna politik är mycket allmänt genomförs globalt, folk gå vidare och få nåd och ny säkerhet i bättre, mer intelligent och god investering och utveckling globalt och i vinst bättre anda och förtroende, men vissa är motsägande är vad kan delvis ses som en förlorad “definition krig” – försöka främja värsta medkänsla i stället, eftersom du och ekonomier är så bra, riktigt tillräckligt bra för att lösa person och datastruktur / ekonomiska, sociala problem

35) Alla hänvisningar till “stolthet” och “negativa känslor” tas ur polis, militär och andra annonser och reklam – även dessa politiska förändringar görs mer genom omröstning och nominering, tävling och förbättrad funktion och pridelessness.

Det är mycket tydligt att ge offentlighet åt dessa problem uppgår till förstärka sina förövare och anhängare, stor synd och dåliga ekonomier. Det gör reklam vad folk tycker och tänker – dessa är privata frågor, inte göras allmänt allmänheten – förbättrad ekonomisk lösning (s), och planering / provisionering, inte bara “moralisk sociologi” ärligare startar medvetandet hos alla som hänför sig till något.

Detta är en del av en invasion av persondatastrukturer som har mycket, mycket felaktigt begått hela människor och nationer orsaker utan möjliga kunskap och insikt om vad som menas, i synnerhet i alla datastrukturer som representerar biologiska människor. Människor vänder sig inåt verkligen på grund av hycklande, frustrerande, frihet hämmar och brist på mer älskvärda och klok, intelligent och effektivt empatisk mogen mänsklighet.

Oro med vad folk tycker och känslan är en helt personlig fråga, vad som ska göras för att avskaffa arbetslösheten, mal företagande, svält, fattigdom, misär och goading, desperation och frustration som leder till brott är av största vikt. Nytt mål, yttre ekonomiska och sociala lösningar som stava effektiv, snäll, medkännande och väl etablerats fri, inte bara själviakttagelse och sociologi. I en värld där “dålig” och “onda” menar verkligen en typ av vara och reformism har felaktigt kallats revolution, har mycket språkbruk äventyras alla folk.

Allmänhetens oro med vad folk tycker och tänker är en form av social och andlig parasitism; de med längre tankemönster och djupare och klokare slutsatser kränks och snabbtänkt, men felaktiga slutsatser om vad som menas görs på allas bekostnad. Den oklokt och reaktionära överlever; de djupare och klokare slutsatser människor håller förolämpat för invasiv opportunism.

36) FN och regeringarna kommer att försöka avsluta alla gränser globalt och minska antalet nationer och krav för resor; internationella lagar kommer att anpassas som förhindrar utvisning till nationen ursprungs; resenärer måste gå på i stället för att gå tillbaka.

37) Det kommer att göras klart för militära och civila personal som överföringar och utrikestjänst innebär att de inte återvänder till sina nationer ursprungs; de kan bosätta sig i den nation som de tilldelas eller gå vidare till en plats som de har aldrig varit förut. Detta en akt avslutar en form av demonism, territoriell stolthet, habegär, fåfänga av belöningar på jorden när det goda arbetet att avsluta svält, undernäring och arbetslöshet har inte skäligen åstadkommit globalt, jobb som förbättrar utbildning, byggnad, bostäder, vegan, vegetarian jordbruk och vending möjlighet

Överväga en ny militär / civil mål tjänst helt enkelt öka den förväntade livslängden i jordens fattigaste länderna. Se hur absoluta pseudovetenskapliga sadism motivera död med svält och krig för att eliminera överbefolkning är närmare motsatsen till sanningen – när människor är bättre utbildade och anställda tenderar att ha färre barn, och även om överbefolkning fortfarande en falsk motivering för sadistiska sociala beslut, och försök till att förhindra jordens krig är löjligt otillräckliga och nästan helt fel, människor på ett sätt fortfarande och använder Internet för att propagera information som gör grunt känslosamhet, sex, våld och missbruk något som gör människor mindre intelligenta, mindre oskyldig i god bemärkelse, och även sätter en omvänd mening om användning av språket, en där “dålig” betyder imponerande bra.

Detta är din chans i historien för att förhindra jordens syndafall, verklig intelligens och godhet till den punkt där de flesta människor är så illa av socialt och intellektuellt, så mis-utbildade, och det är så verk socialt och andligt att planeten förlorar globalt … .

38) Medborgerliga rättigheter fall alltid lagts fram av staten – den stora domen som eftersträvas är att företag som har visat att kränka medborgerliga rättigheter kommer att vara under nytt namn och ledning och med förbehåll för retro-aktiv grupptalan mot ägare, chefer och medarbetare och effektivt kunder, medarbetare och kunder.

39) När grunden fynd görs som innebär restitution, lovar att betala måste göras av de anhöriga / vänner av svaranden, annars grunden fynd kommer inte att tillåtas.

40) Trial jury garanteras även för dem som inte har råd med det personligen; staten får inte rutinmässigt tvinga tilltalade till förhandling, acceptera en minskad kostnad och åberopa “skyldig” och “no contest”, inte heller kräva att ta klasser att förstå rättsväsendet och få stigmatiserade av mental undersökning om de vägrar att uppgörelse. Rätten till fler snabba rättegångar kommer att säkerställas, såsom rätt att granska åklagare i domstol. Rättssäkerhet och konstitutionella rättigheter respekteras.

Skrattretande hyckleri och okonstitutionellt domstol beteende gör absolut onödiga återfallsförbrytare och mentalpatienter, verkställighet sadist av missriktad uppsåt och service och känslor och uppmuntra vad som utgör hem och företag invasion och ändlösa demonism, förolämpning och stigmatism. Rätten att undersöka åklagare, och även hitta anledning att separera och flytta kommer att vara mer internationellt övervägas. Människor kan hitta fela på den del av ödmjukhet, ånger, ödmjukhet, adjö och ta ansvar för vad som verkligen är inte handlingar hos människor få mer gudsfruktan och realistiska förväntningar och bedömningar.

Det är lång, hög tid att människor inser att deras problem är mest korrekt på grund av omöjliga ekonomiska och sociala förhållanden och vad mer exakt är “force majeure och änglar” givna jordens omständighet; familjer och grannar ställs mot varandra socialt. Alla ärenden som väckts vid detektiver och polisen måste utredas ytterligare, ännu mer moget, praktiskt och humant, och hänvisade och överförs till den korrigerade jurisdiktion dem som tar klagomålet med potentiellt mycket skyndsam och omedelbar lösning.

41) En del av innebörden av denna politik är att potentialen för alla har undervärderad sedan tiden började; vi främjar vad som utgör slag, medkännande behandling, återvinning, frihet, och att hitta de mest produktiva platser för alla att arbeta, vilket gör det enkelt för människor att gå vidare från improduktiva, kontradiktoriska relationer som leder till våld och våld i hemmet.

42) Som en del av utbildning för polis, verkställighet, advokater, domare, politiker och de som väljs till ett offentligt ämbete, är de skyldiga att tillbringa tid som fångar i fängelser, fängelser och mentalsjukhus. Vidare, är de skyldiga att stå hela tiden utan mat, och deras prestanda på detta krav kommer att göras mycket allmänheten, inklusive den tid som de kan klara av att gå utan mat, vatten och stå.

Ingen i offentlig tjänst, nationellt eller globalt, är undantagna från detta krav. Innebörden av detta krav att alla ägare, administratörer, är chefer, presidenter, premiärministrar och de i offentliga ämbeten som krävs för att uthärda de värsta straff att deras institutioner har att erbjuda; De får inte ha fullmakter stå för dem, inte heller enbart förlossning till sina bostäder godtas. Exceptionell akademiska världen, näringslivet och yrkes register inte ursäkta dem som deltar i förmånen att public service från provtagning och försöker uthärda de värsta straff på ett föredömligt sätt innan aktivt vara inblandad i verkställighet, lag och rättsväsendet. Angelic och Godly ombud för aktieägare får inte stå i för biologiskt existerande människor på jorden.

Policyn innebär också att de som har varit ägare och chefer, större aktieägare och ägare också uppmuntra för publicitet och många andra skäl att frivilligt uthärda det värsta straff samhället har att erbjuda; att försöka leva på gatan och på institutioner offentliga välfärden och ger berättelser och fotografier som rör erfarenheterna globalt, för att få nytt liv, förståelse, empati och investeringar i de värst drabbade områdena.

Är dessa människor verkligen förstå inte bara de påföljder som handläggs, men potentialen för människor att verkligen reformer och har bättre och intelligentare och effektivare liv – är människor verkligen empatisk och tillräckligt erfarna för att göra något mer än att flytta och ge bättre jobb och sysselsättning, utbildning och utbildning är den fråga som bestående sanktioner på det här sättet svar.

43) Staten måste försöka agera mer enhetligt i fall. Domarna har advokater och domstolar blir rutin handlingar där symbolisk och dramatiska klä upp spelas och dåliga och dysfunktionella utvärderingar och “härskare” som inte ger konsekventa och objektiva domar och effektivt ta hänsyn till utbildning och vittnesmål och agera på varningarna och oro både offer och den anklagade. Talade får inte hindras från att tala; De får inte tystas eller övertalas att erkänna sig skyldig. Rätt att konfrontera potentiella åklagare innan staten upprätthålls i motsats till tvångsåtalsförhandling och dom.

Att invändning i tal och skrift är tydlig orsak för vidare undersökning. Den häftighet av invändningen är orsaken till utredning oavsett anklagade – felet är på sidan av staten för att göra utbildnings- och andra alternativ och bostäder och möjligheter som finns, liksom ökad utredning av relationer och de inblandade, även om det inte direkt involverad i de anklagade och de väcka åtal. Den pridelessness av invändningar, liksom vad som utgör goading, sadism, hån och onödig kraft anses också.

Mer snabba studier kommer att vara ett objekt och tilltalade kan lättare få bänk rättegång, konfrontera anklagare, undvika åtalsförhandling och söka alternativ i domen, undvika inlaga skyldig / ingen tävling, och domstolar undvika detta om relativa / vänner / staten / advokat ekonomiskt garanti skadestånd som ska betalas.

44) Lokala, statliga, nationella, internationella och globala omröstningen kommer att öka snabbt och beslutsamt på alla och eventuella problem, och Internetröstning.

Syftet med denna omröstning och återkoppling kommer i slutändan innebära att människor röstar på vilken typ av varor och tjänster kommer att främjas; stående offentliga datorer kommer att göras kontinuerligt för att rösta, och rösta och andra rättigheter kommer inte att tas bort för kriminella skäl. Ökande standarder, enkelhet och krav för reklam, i syfte att höja kvaliteten och säkerheten för alla produkter och enkelheten märkningen kommer vara målet. Folkets noggrannhet i profetera kommer att delas ut socialt och ansvarsfullt sätt.

45) Alkohol, skjutvapen, cigarett, marijuana, bensin och “produktskatter” kommer att höjas för att betala för dessa initiativ – en långsiktiga målet är att göra en friare och mer produktivt samhälle, vilket ökar både personlig produktivitet och bra insatser till punkten där både bättre livsstil och aktivitet och destinations beslut gör en mer älskvärd skillnad för alla

46) Syftet med produktionen kommer i slutändan att vara att ge högsta kvalitet på varor och tjänster för alla utan pris så att människor väljer bättre livsstil och dessa lättare att uppnå. Ökad social effektivitet och andlig belöning kommer att vara nya motiv, både i socialisering, ande och resor och flytt med yrke / sysselsättning i en värld där objektet kommer att vara att ge högsta och bästa kvalitet på varor för varje fritt och med vuxenansvar och mer än klinisk godhet – enkelhet och frihet att använda och klok provisionering

Den energi och det engagemang som går in i missbruk och besatthet, kommer vanan och insamling kanaliseras enkelt och intelligent till bättre tjänster och möjligheter som inspirerar alla till en bättre värld övertygande. Ger bättre hjälp är en del av både ekonomin på vissa nivåer och utbildning och sociologi. Det är alltid antagandet att varje sk olycka, är alla typer av dysfunktionella beteenden i själva verket ett samtal till ett bättre samhälle, från sjukdom och genetiska defekter till brott och missbruk. Genetiska defekter, till exempel, är en uppmaning till fri kollektivtrafik och avveckling och parning av människor med olika bakgrunder.

47) Syftet med dessa lokala, statliga, regionala, nationella, internationella och globala politiken och incitament är att ge den fredliga, lagliga och demokratiska utbildning för att öka den förväntade livslängden och avsluta all svält, undernäring, svält, arbetslöshet, sjukdom, fattigdom, kriminalitet , terrorism och krig; Detta innebär att vi försöker att praktiskt inspirera en värld utan lön, pengar, fattigdom och krig i bekväma, juridiska, fredligt, demokratiskt och globalt sätt att bli ihågkommen och emuleras, upprepas som livräddande åtgärd för att öka förtroendet och rädda liv globalt och lokalt , en bättre och klokare deltagardemokrati

Så från ett religiöst perspektiv detta uppgår till eliminera “roten till allt ont”, pengar, från en annan andlig och “datastruktur” perspektiv uppgår till inte slösa tid, handling, hjärta, själ och ande med mynt, kontanter, kort och dator identifiering; ur ett ekonomiskt perspektiv utgör att ha en mer mogen samhälle där människor och resurser inte slösas bort i redovisning och avgudadyrkan. Gratis kollektivtrafik, hälsovård, försäkrade bostäder och lättillgängliga jobb innebär bättre och fler möjligheter, nya intelligens, vänlighet och säkerhet samt nya deltagande för alla i en klokare produktiv världen.

48) Nya helgdagar kommer att skapas som innebär fasta, står korrigerade, står på vakt, frukterianism, veganism, byggande och offentliga writing tävlingar. Mognad och vänlighet, andligen mer givande dygd, intelligens och klokt Starkare liv räddas, klinisk noggrannhet i att förbättra livet

Dessa kommer att innehålla bilder, nyhetsbyråer och medietäckning av att stå med armarna högt över huvudet, stå upp hela natten, och socialt erkännande till dem som undviker att äta och använda resurser. Vi söker helgdagar som innebär ånger, väljer att avstå av många skäl, mänsklig helighet med personliga och offentliga register över fasta och de nya arbetstillfällen som slutade svält som om kändis, samhälle och sport.

49) Föräldrar måste inse att på grund av den possessiva karaktär föräldraskap att barn är ibland mycket bättre upp av dem som inte är relaterade till dem biologiskt, och ståt val i tillåtet för par av något slag, sanktionerade de eventuella och alla organisationer och väljare vill ha råd – när intelligens i praktiken går utöver instinkt i praktiken ….

50) Volunteerism och arbets jobb produktiv i en pedagogisk miljö är bättre för barn och unga vuxna; pengar är inte bara roten till allt ont, är det ett slöseri med ande, hjärta, liv och tid och log tiden för alla folk. Vilken typ av frihet i transport, rekreation, platser att bo, besöka, arbete och bostäder verkligen göra det bästa av varje person är frågan nya platser och ekonomier vie att svara.

51) butiker kommer att uppmuntras att bära basprodukter gratis, och fler och fler produkter kommer att finnas tillgängliga kostnadsfritt ges regering, administration och privat stöd. Människor har uppenbarligen överskridit den punkt där redovisning och rutiner bör ersättas med crosstraining, fullt medveten om hela produktion och administration process och ökad människans ansvar och förståelse utan att slösa tid, resurser, ande och sysselsättning med blanketter, oändliga remisser och redovisning från nedifrån och upp och uppifrån och ner.

52) Byggnader för allmännyttan kommer att bemannas och tillverkade för att ha offentliga datorer (och datorer och offentliga lokaler som folk kan använda när du står, inklusive restauranger) tillgängliga för boende för alla tjänster, liksom bibliotek och en ökning av offentliga lokaler som ger varje tänkbar vårdform

53) Ett mål: minska behovet av upprepade lokala resor för jobb, sjukvård, bostäder ökningar, mat, kläder och för att minska användningen av bränslen och öka medkänsla, enkelhet, mänsklighet och enkel service; staten och nationen kommer att köpa och använda tomma byggnader för bostäder inte bara tills alla hemlöshet elimineras – tills det är klart överkapacitet i alla städer för invandring

54) Sektorer av städerna kommer att fastställas att ge människor med olika metoder, inte bara religioner, att ta del av denna praxis fritt och utan rättslig skyldighet

Vi strävar efter att klokare ge människor yttrande-, omlokalisering, utbildning och bättre val – använd sociala nätverk för att tävla för allmänheten och kampanjen för kontors själv idag. Det klokaste förändringen mellan vad som finns och vad vi kan mest exakt uppnå.

Folk kommer helt klart att få leda produktiva liv och prova ny livsstil, nya upplevelser personligen i varierande term i vissa sektorer av städerna, om de så önskar, fasta, veganism, frukterianism och inte använda gas och olja och äta bara rå mat om de så önskar , metoder som kan i vissa avseenden och för många äventyras livsstilar, nya och produktiv sysselsättning med intelligens, förnyade val av socialisation, anpassningsbar, traditioner, praxis, skäl och användningsområden. Står på vakt för en ny morgondag, står korrigeras med förnyat förtroende i vår nation och alla folk inställning i första hand slutar svält, lönsamt förbättrad levnadsstandard och föra nya arbetstillfällen utomlands och möjligheter i kampanjer hemma, med de nya traditioner föra heder , intelligens i planering, provisionering, medkänsla, friheter och bra vård som förde de bästa och klokaste av alla gånger här i dag, och bättre val och möjligheter för alla.

Obs: Stå korrigerat, inte bara nu, men för deltagardemokrati och intelligent administration över olika tidsramar, människor i alla åldrar, utbildningsnivåer och rörlighet. En del av vad som inspirerar framgångsrikt genomförande av personlig, tillstånd, nationell och global politik inte bara vara förskönande om att stå korrigeras, inte bara står korrigerade ideologiskt, men faktiskt fysiskt står korrigerat för så länge du kan och utbilda och popularisera så effektivt och snabbt som möjligt. En förhoppning är att människor och reklam kommer att omdirigera sin energi till avgörande nationella och globala politiska exempel som verkligen gör skillnad. Med din monter som förtroendevald, även om det bara skriftligen en gång, är en övning som gett upphov till nya empati och förståelse i den globala politiken och personliga kampanjer i jordens oändliga avfall och nödsituationer, och göra en mer produktiv och klokare världen. Detta främst tänkt jorden var platt och galaxens centrum för tre fjärdedelar av de senaste 2000 åren om folk lyckats veta detta faktum alls, fel om den större bilden för länge, omöjligen någonsin var bäst av alla tänkbara världar.

Detta innebär att du omedelbart kan ta denna skrift som din egen för all ändamål, och är fria att bli vän med mig och lägga till några politik som du skulle uppskatta. Människor tar aldrig effektivt akuta tidigt och ÅNGERFULLT nog, att inte tala om förebyggande och effektivt på medellång till mycket långa serier.

Dessa var mycket grov politiska mål som utvecklats av och genom någon som har levt som de rikaste och fattigaste i över 50 länder, och vakade över 1000 människor transporteras och åtminstone tillfälligt inkarnerad, inklusive vad människor kallar Gud, liksom verkliga mirakel på jorden. För livet på en mycket mer intelligent planet.

VARNING – ett samtal och “Samtal till åtgärd och aktivism”:

Att vara inblandade i denna typ av strävan innebär att du är föremål för vad som utgör liv och död proposition i allt som du gör och kan vara … .it är som att bygga ett rymdskepp, och tar en mycket varierande besättning, och all den expertis och kunskap , kärlek och förmåga som du besitter. Det innebär att vid minimistandard, är varje punkt och varje mening ett liv och död fråga, en politik som innebär att spara tusentals liv om korrekt antagen, men också en mångkulturell genomförande och övertalning och marknadsföring ideal inte av vinst alls, men av adeln / altruism / global bra mest effektivt.

En del av det denna politik innebär är liktydigt med insikten att människor bokstavligen betalar för att klassas, stigmatiseras och gjorde diminutiv av sina bättre själva att stödja dysfunktionella maktstrukturer och oavsett din rikedom, utbildning, erfarenhet och anslutning, på något sätt verkligen avlivas elimineras, kontrollerad, göras till en mindre själv och kasta bort välmenande omsorg som samhället och ekonomin har ännu inte ens komma nära att effektivt aktualerande. Denna insikt ensam satte punkt för rasism, medborgerliga rättighetskränkningar, ofrivillig misär, fattigdom och förbättrad utbildning, möjligheter och utbildning – och handling – globalt, som mer än bara den makroekonomiska politiken för lösningar på medellång och lång sikt. Din åtgärd och slutsatser gjorde skillnaden. Gör det klokare, mer alternativ, gör ingen skada och ge bättre möjligheter och lösningar, lätta upp på ledning och kontroll av vad som verkligen, i tusentals år, verkligen och uppenbarligen inte fungerar genom att hindra och begränsa åtgärder.

OBS PÅ SPRÅK och mening:

Engelska, Amerikanskt, Australiskt, Nya Zeeland … om skrivande, etik, noggrannhet, “datastruktur” och mening. Överväga “felaktigt” placera en modifierare som antingen skulle kunna hänvisa till människor, en person, eller miljön i samband. Skriftspråket häri används är inte “naturligt” tillräckligt bra för att pithily / lätt ge exakta innebörd utan förening / komplexa meningar eller programmering uttalanden som uppgår till ordet “case” i Pascal / C +. En tolkning i samspelet mellan människor och änglalikt, Godly datastrukturer är att själva miljön förändras … du bokstavligen inte riktigt lever på samma jord, inte riktigt i samma byggnad, inte bokstavligen har samma “i” med samma människor och alla som representerar avvikelsen vissa åtgärder.

Du menar hela världen för mig ….

Detta innebär att det “är riktiga” i olika sinnen förändringar. Ett enkelt sätt att se på detta är att du helt enkelt har olika väktare och den fysiska jorden, har materialet jorden inte förändrats alls. Andra är mer eller mindre verklig för dig beroende på vem de är programmerade att uppfatta dig att vara, hur du är manipulerade änglalikt och på andra sätt i alla datastrukturer den representerar dig, och dess översättningar till jorden. Detta är inte riktigt sant i praktiken. En sanning uppgår till inspirerande intresse för en plats, en byggnad, och varelser som kan göra hela exemplar av platsen och bygga upprätthålla livet däri. Du mer meningsfullt sätt och med bättre möjligheter förändringar och anpassa, utvecklas och finslipa din interaktion, intelligens, varierad förmåga, kompetens, presentation och oberoende – det är en grov mål i samhället, regeringen och institution.

Låt oss få verkliga ….

Egentligen är berörda / intresserade / fascinerad / upptagen i ovanstående ämne uppgår till vara populär i en mycket akademisk och lilla samhället, kan man lätt argumentera. Detta är inte fallet. Sedan helt enkelt anser att denna typ av uttalande på så sätt att den absolut nödvändigt att vinna “välsignelse och förmån” från allt som någonsin funnits i nuvarande jord strävanden är mycket mer beroende av jordens förmåga att använda vad som vanns under de senaste hundra åren inom industrin, teknik, kommunikation, leverans och byggande för att göra ändringar i civilisationen som räddar miljarder liv över tiden, bland annat sådana som gratis kollektivtrafik, bostäder, vegan / vegetarisk mat och kläder som inte bara hjälper människor att hitta arbete och råd med en mer älskvärd planet, men spara folk drag som gör en värld som i sundare, säkrare, hälsosammare och friare, fri från grymhet, sadism och mord, en värld som eliminerar och minimerar grymhet mot alla livsformer.

En ny Medkänsla och inlevelse uppgick till visning vidare bemärkelse sociala och interkulturella orsaker och göra mer älskvärda och effektiv social lösning och möjligheter. Vetenskap, religion, praktik, utbildning, resor, invandring, flytt och utbildning, alla med bättre planering på alla nivåer, noterar bästa möjligheten för förbättringar stavas ett paradigm för en bättre värld och en bättre ockuperade värld. Väldigt lång stående problem sågs som chans för bättre och större lösningar globalt.

Implementering

Exempel 1: Förstör (mycket offentligt) och bygga fler byggnader till slut terrorism; använda kvarvarande fastigheter mer effektivt för att förbättra levnadsvillkoren och global kommunikation och skrivande. Den offentliga förstörelse avslutar en typ av demonisk och offentliga sociala, ekonomiska, utbildnings- och beteende kupp på intelligens, och det betyder att vi kan lätt råd med bättre och mer inspirerad användning och ädla, altruistiska, exemplarisk handling lokalt till mer än globalt, och som kan innebära mer variation och typ av ånger.

Exempel 2: När barn är på dagis, kan du ge dem förväntningen att publicera en tidskrift med sju artiklar eller en kort bok, spela eller berättelse är deras mål i livet tillfälligt … .och stå vakt och stå korrigerat för detta och många andra skäl offentligt och privat. Där de kommer att gå i skolan, vad kan förbättras inom utbildning, datastruktur, social träning och nya möjligheter, längre och mycket längre målsättning och förklaring, planer, förklaringar, möjligheter, även om mycket ödmjuka skriftligen, som verkligen betyder kreativitet , problemlösning, rapportering och förbättringar åtminstone potentiellt optimeras med förklaring och bättre lösningar. Den här typen av att växa upp, mognad och proviantering / planering gjorde en bättre värld djupare.

Exempel 3: Ett syfte med byggnaden kommer att vara att det är alltid gratis överkapacitet för bostäder, invandring, överföringar och att människor är mer inspirerade att till exempel lägga fram själva, andra och även symboler för val.

Det är mer plattformen än kandidaten och ledarskap som betyder ….

Inspirera jorden för att avsluta terrorism genom att göra nationella och globala avgörande investeringar i hållbar ekonomisk infrastruktur utomlands; en global handling av god tro och nyhets jobb utan motstycke och exemplarisk. Det är mer än uppenbart att människor blir sporras till brott genom vad som utgör skrattretande statliga och mord, invasiv och parasiterande social hyckleri. Fastan, står korrigerade, mer dygdiga människor med en rätta grundat ny tro på människor och ekonomi.

Ultimate hoppas: I ett scenario där tiden inte längre finns möjlighet att gå tillbaka och rätta ekonomiska problem fortfarande kan ….

Vinstdrivande planet som inte kommer nära med rätta inspirerar alla folk: gör din publicitet fokus på vad som faktiskt händer, sanna historier, i stället för fantasi, science fiction, romantik, samhälle, spel och videospel, och göra jorden till nummer ett sport real internationell och global empati som slutar sammandrabbningen av ideologiska hyckleri och otillräcklig välgörenhet, och i effektiv och suboptimalt ekonomisk infrastruktur, säkerhet och tillhandahållande och möjligheter, i synnerhet att flytta inom nya områden utan avkastning. Andliga resurser slösas bort genom att redogöra för dysfunktionella produktion för vinst och konkurrens, är dåliga produkter och primitiva polies av vedergällning som används för att ytterligare sporra nationer och folk i krig för material och korta sinnade mål.

En del av innebörden av att föra en planet tillbaka från sociala och andra hells är att en typ av offer, en typ av nedläggning av territorialism och habegär.

Exempel 4: Konsekvens, praktik, bästa förändringar timing och miljö cykler

Många är bekymrade, objekt till och bestämma de gillar saker och ting som de är för vad som utgör konsekvens och redovisningspraxis, stabilitet och etablerade tämligen god kontroll. Böcker har åtagit sig att dessa frågor, samt matematik, ekonomi, politiska partier och andra vetenskaper och övertygelser av många slag. Öka internationella överföringar utan återvändo och med exceptionella goda offentliga meddelanden och buffrat planering, kraftigt öka bra jobb och tjänster globalt.

Exempel 4: Konsekvens, praktik, bästa förändringar timing och miljö cykler

Många är bekymrade, objekt till och bestämma de gillar saker och ting som de är för vad som utgör konsekvens och redovisningspraxis, stabilitet och etablerade tämligen god kontroll. Böcker har åtagit sig att dessa frågor, samt matematik, ekonomi, politiska partier och andra vetenskaper och övertygelser av många slag. Öka internationella överföringar utan återvändo och med exceptionella goda offentliga meddelanden och buffrat planering, kraftigt öka bra jobb och tjänster globalt.

Livet för mer folk, grundläggande dygder, ekonomi, planering, politik och de nya “sociala härligheter” …

Exempel 5: Nya jobb genom att rösta, kongress, president åtgärder i förhandla internationellt för att bygga, markanvändning, gruvdrift, jordbruk och stadsplanering avtal, teknik, design, interkulturell arbete-studie forskning och utbildning, utbildning och omlokalisering av jordens områden lägsta liv förväntade, i arbetet än förberedelse för alla världskrig som om målet var att rädda de 40000 människor som svälter ihjäl varje dag och öka livskvaliteten och den förväntade intelligent och med mycket längre studie i jordens mest fattiga områden

Tillåter människor att migrera och röra sig mer fritt undviker våld och ökar medvetenheten om miljö och liv för många människor. Det är verkligen bättre att byta och flytta oftare – även om det strider mot några av dina instinkter och praxis, även om det är hårt och tar stor enighet, förändring (s) i hjärta och engagemang.

Säkerställa överskotts bostäder kapacitet inom alla områden och bättre, mer praktiska tjänster, sysselsättning, jobb, frivillighet och humana möjligheter ändrar beslutet att en av “bästa” från hårt, svårt att beräkna och opraktiska. Flytta inte bara goda människor, men ger bättre val och möjligheter vunnit nya frihet för praktisk provisionering, humana tjänster och empatisk förväntningar. Enkelt, human och produktiv flytta bort olika typer av brott i grunden orsakas av vad som utgör tribal / föräldra / partner / ekonomiska överväganden. Flytta på utan återvändo stavas bättre liv och även mirakel globalt, mindre brottslighet, krig, terrorism och onödigt missnöje. Jag utmanar er att inte göra det alls beaktningslösa.

Exempel 6: Straff, praktiska och sociala station, ansvar och medel

Om presidenten och kongresser misslyckas att genomföra en politik som självklart som gratis sjukvård, gratis kollektivtrafik, förbättrad invandring och flytta om politik och jobb både här och utomlands med internationella arbetsprogram, anser de att flytta och fortsätta att styra under resa till jordens fattigaste länder , få de bästa meddelanden, ödmjuka uppskattningar och erbjudanden för att utveckla resurser och förbättra arbetstillfällen, levnadsstandard, livslängd och ekonomisk produktivitet och effektivitet, levnadsstandard, vishet och intelligens. Det är värt mer än de närmaste dussin resor till Mars och månen, satelliter och vapen, om man betraktar ett uppenbart och tydligt sätt ….

It is wise and intelligent once - and great!

Why not try and take your best stand to all earth’s problems….

Exempel 7: Vie för kontor – World Administrator, presidenten, premiärministern, all

PrimeMinisterAZ,destitutepoor – Två Twitter-konton – global nyhetsbyråer, vegan och andra givarcentraler, välgörenheter, filantropier, ideella organisationer och närbesläktade – starta din kampanj på wordpress.com, writehere.com och popularisera den i sociala nätverk, via e-post och via pressen, lokalt till globalt. Testa din crosstraining och skicklighet och allt du kan vara genom tiden till hela världen – som nästan alltid kvar som en del av en livstid lönsamt alternativ för dig och andra, något intern potentiellt och allmänt kvar som hopplös och beslutas av andra.

Klokare aktivism, handling, aktivitet, hobby, gör ….

Det kan innebära något så enkelt som att sätta in att skriva dina bästa riktningar förbättras hela jorden som makroekonomi – en top down-strategi för att ens resa och fritid, se hur du skulle administratör jorden och jämföra och försöka igen, förbättra ditt första försök. Hitta ny verksamhet, självförverkligande och ökat förtroende för deltagandedemokrati och handling. Leta efter “bästa tydlig förbättring trender” och hålla så värdefulla idéer vars tid kan aldrig globalt och i alla datastrukturer och samhällen ske – dina ideal för en bättre administration, regering, demokrati, rättvisa, aktivitet, sysselsättning, nya arbetstillfällen, frivillig som är värt det, och exakt hur och när du ska göra bättre och jämnare resultat tas positivt och produktivt, som att ta bort virus och reklam för vinst, adware, malware och spionprogram från din andliga datastrukturen i mer än det jordiska bilden – som alltid, för tiotals tusentals år, har bedrövligt äventyras, och detta innebär mycket snabb och exponentiell popularitet vinner och framgångsrika makroekonomiska, kampanjer, övertalning och verklig acceptans vinner bästa världen från jorden.

Du har verkligen gjort värre än lura er ur begränsade datastruktur och effektivitet möjligheter i kommunikation och intelligent, medkännande och rättvis förändring och omsorg och graciösa intelligens och alternativ, bra första för varje. Använd denna kampanj, ändra och gör ditt eget, expandera den och anpassa den språkligt, börja med en fråga och få anledning motivering oöverstigliga bevis som även har en spin på popularitet och lönsamhet / praktiska.

En del av sanningen är att det är bättre eftersom migration ger dig mer liv, många, många gånger mer liv och på ett sätt du verkligen inte kan beräkna exakt och alla tillsammans i en dynamiskt föränderlig modell. Men bättre vård, tillfälle, social, politiska, religiösa, vetenskapliga och särskilt effektiva investeringar och administration, kommunikation, reklam, marknadsföring för offentligt stöd, inte vinst först, gjorde ett nytt verksamhetssystem och informationssystem exempel för alla och alla. Gör det ser lätt och kommunicera, göra affärer, lyckas mer och med gott exempel, och gör så förutom att dina resplaner, och extra temporär variabel i crosstraining.

Design och leta efter mer beslutsamma sociala vinster som har att göra med ekonomier som effektivt reproducerar människor andligt till viss del – en del av lösningen är en smidigare och effektivare värld automatiskt, med realistiska chanser som måste göra mer med bättre inlärning, genomförande och förbättring av ekonomin och standarder. Vissa “sociala vinster” är mycket små, personliga “diet” i en större och även historiska användningen av termen som praktiken, motion, rutinmässig förbättrad; lite mer än den globala och evig i rimlig och ibland delvis krånglig lösningar som vinner mer intelligent och produktivt oskuld och liv, godhet och exempel.

Det är mer än stora idéer och tänka stort, om du har råd med det i tanken och kommunikation ….

Hela denna planet är inte ens nära, aldrig har varit, inte ens när mirakel var skrivet om och innan. Detta innebär att alla ovanstående förslag bör göras mycket beslutsamt, och straffet för att inte genomföra dem bör i allmänhet, förvisning och mer hjälp, lärlingsplats, föräldraskap, vägledning socialisering, se större bilder, inte att fastna i diminutiv sociologies som genererar våld och dysfunktionella maktkamper, och genomförande. Hur du tänker och känner om det är upp till dig, och du kan få bättre och mer demokratiskt åtgärder och enkel möjlighet, ensamvarg och stora möjligheter att ändra ekonomierna globalt och för alla tider.

Vad förs representerar en god affär, klok praxis, förbättrad anläggning och sätt och ett slut på att begränsa antaganden om vad god vård egentligen betyder, nytänkande kvalitet på tjänsterna och “gearing / väg / mode” av människor på ett sätt som bättre framförhållning på kort och längre .

Om den nuvarande presidenten eller premiärministern försöker få miljontals nya jobb till denna nation och jordens mest fattiga områden på en gång med ett nytt jobbprogram och misslyckas, måste han avsluta sin tid i Norden, till exempel, eller en av jordens nationer lägsta medellivslängden. Det finns flera faktorer som är avgörande för denna typ av tänkande intelligent stöd klokt: möjligheten att lämna exempel skriftligen och globala åtgärder för att inspirera / övertyga rätta, övertyga till exempel på åtgärder, investeringar, ny verksamhet, tilläggsräntan och framgång, följer genom kommunikation, utbildning , fördjupning av förståelse, meriter och handling klokare, värt att överväga i själva verket inte bara dominerande teori och logik, värt “social uppskattning och inriktning” som strategi, resonemang och exempel.

Du kan idag vie som premiärminister för en till alla jordens de fattigaste länderna till cirka 200 länder och territorier med hjälp av Twitter nya medier följer och en enda skrift länk, och med hjälp av Google översättningar och hash taggar för alla språk. Vad är det som hindrar dig – lösa problemet helt till en viss nivå för din egen exempelsinnesfrid, global medborgare. Verkligen inte, verkligen inte passera på denna uppenbara definition av världsklass i fri handling, och det är verkligen allas förlust på något sätt.

Då hypothecate jag lägga fram din position som “World Administratör”, president och premiärminister, regulator, senator, representativt oavsett din monter, station och inflytande, är verkligen värt det minst en gång. Du behöver och förtjänar “stjärnan roll”, inser detta tidigt. Vie för jordens de fattigaste länderna, är det för mycket mening och någon gång verkligen blir ett bättre beslut än andra aktiviteter jämförelsevis. Som en examen från Claremont och Stanford vars rest till över 50 länder, är detta min “A” svar – du kan, som andra “studenter och invånare på jorden”, kopiera den och få din egen A +. Inspirationskällor för vetenskap, Gud, Messias och vad som tillskrivs dem har alla gjort “deltagande demonstration” – detta gör en större och mer intelligent och klokare skillnad globalt – färdig nu, World administratör?

Men denna typ av heder / tull / möjlighet kräver ingen förklaring – en gammal “A” -examen bra för dig som de klokaste förändringarna sätta människor över Gud i rättvisa, bästa deltat, DAZ, de klokaste försöken på bästa förändringen. Du har dina egna datorer – det är värt en skrivuppgift från tid till annan, en global kommande av ålder ceremoni i intelligens och genomförande, potential framgång och din personliga förståelse för alla de krafter och influenser talade och skrivit om till dig personligen, läsare.

Ovanstående stycke lämnas in som tillräckliga bevis, argument och förslag om du inte lämna skriftliga synpunkter och frågor, med tanke på nuvarande wordpress.com, Facebook, e-post, Twitter, YouTube, Linkedin eller annan utbildning eller sociala medieformat. Du har bara haft din chans med vad befallde all jord i två århundraden och för en person i en “ekonomi och datastruktur” för vem ens Gud verkligen gör ett framträdande biologiskt på mer än ett sätt. Ta det idag, den här veckan, den här månaden och i årtusenden framöver, och även i efterhand om du kan – vie som en grundskola elev för offentliga ämbeten, utveckla din kampanj under de närmaste decennierna. Detta var en bra start verkligen, och även över storhet säkert. Det är djupare än jorden om du gör det rätt.

Advertisements
Standard

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s