Danish, fattigdom, fjernelse af dodsstraf, militaere politik, sundhed

Danish world administration: Verden Sagsbehandler: økonomiske, militære, beskæftigelsespolitik – Ending Sult, fattigdom, kriminalitet, terrorisme og All Wars – tjene en A for titusinder af år – Med 30 Multivariable Solutions

Verden Sagsbehandler: økonomiske, militære, beskæftigelsespolitik – Ending Sult, fattigdom, kriminalitet, terrorisme og All Wars – tjene en A for titusinder af år – Med 30 Multivariable Solutions

GLOBAL ADMINISTRATION: ØKONOMISKE, beskæftigelse, sundhed, militære politik – nye job ENDING sult, fattigdom og krig

Står på offentlige, private, universelle spørgsmål:

1) Fjernelse af dødsstraf.

Stigende brug af sanktioner, udgør forvisning (denne straf, især når det tages globalt og inter-kulturelt, gjorde forskellen, ikke kun i nye personlige liv, men en større bevidsthed og liv for alle, som gjorde at øge overførselshastighed på implementering og lateral jobskift til nye steder for ansatte) og større territorial begrænsning; nationer og domstole vil effektivt indrømme, da vilje hospitaler og uddannelsesinstitutioner, at fejlen for kriminalitet. ulykke og “force majeure” forbliver som en forpligtelse for staten, nationen og verden.

Når staten er fundet skyldig i ikke effektivt at flytte dem, der har anmodet om ny bolig og beskæftigelse, især hvis dette har ført til kriminalitet, vil de blive givet muligheder for udflytning, der indebærer løsningen på kriminalitet er fortsat bedre service og muligheder. Det betyder, at ingen handling mord vil blive tolereret, ikke i forsvaret eller for nogen anden grund; ikke som en handling af stater eller nationer, og heller ikke af “uheld”, og heller ikke af medicinsk procedure. Når dette er en eller anden grund krænket ved militære, civile eller faglige personale, straf svarende til forvisning og territorial begrænsning vil blive vedtaget …. Denne type nødforanstaltninger vedrørende mennesker fortsat nødvendig dels fordi interaktioner med de uendelige datastrukturer himlens og helvede; og fordi menneskelivet ikke holdes helligt nok og nogensinde er udviklet til sit fulde potentiale. De tilbageholdt af denne grund vil altid få lov til at skrive og blive registreret og udtrykke sig, mens at blive tilbageholdt.

שינויים חכם עבור רוב המוצרים חברתיים, רוחניים, כלכליים ומדיניות שיפור – כאשר חופש צדק ובאמת אומר כיתה חופשית ושיפור

Vedtage sanktioner dødens betyder, at mennesker er håndhæve en slags helvede på jorden i stedet for klogt at gøre med økonomiske og sociale problemer.

Denne type straf for selv dem udøver rolle denne sanktion (læger udfører eutanasi, afslutning af livet for patienterne anses for at være “hjernedød), vil også blive forvist og karantæne og hæves til en langt højere standard for aftale så er almindeligt anvendt i Superior Court. Dette vil forblive i kraft, indtil en sådan afgørelse er bogstaveligt talt lavet af computerprogram, og sikkert for disse programmer vil blive afholdt til en meget, meget højere standard vildfarne på siden af ​​territorial begrænsning, forvisning, flytning og mulighed for offentliggjorte udtryk , “skrifter Captives ….” mængder af fanger, tilbageholdte, indsatte, dem i fængsel. For dem, der endnu har problem med denne konklusion, overveje alle historierne om, hvad der svarer til drab og mord fra andre tider, og at der i en verden, hvor dem fra andre tidspunkter er af forskellige grunde inkarnerede, må vi enten holde og tilbageholde eller indrømme, at deres straffe er hårdere, og derfor kan vi i virkeligheden en eller anden måde falde til dem ….

Helvede på uendelig afstand og himlen som en udefineret rum er hovedsagelig uendelige datastrukturer; ikke en eneste menneskebarn i al jordens historie er virkelig godt rejst på jorden fra nogle perspektiv og naturligvis (kender nogen, der er blevet rejst, og spiser kun frugt, og modtog fem fulde år af mors mælk …. og det tæller ikke familie velsignelse og nedstigning / opstigningen fra gudfrygtig afstamning); altid fejle på siden af ​​livet bevaring og udtryk – hvis et menneske kan skrive rimeligt godt, de med rimelighed er egnet. Kender sikkert denne tilstand er “ingen contest” for at være korrekt; selv om det kan føre til endeløse diskussioner og studier og har i tusinder af år, hvad denne passage indebærer står evigt, evigt og bogstaveligt og uden undtagelse. Jorden har nok billeder og film og voldshandlinger, terrorisme og død …. Der er grafiske billeder af, hvad der i de fleste lande er ulovlige dødsdomme, kan disse anvendes til forskellige formål, og i virkeligheden er til rådighed for børn, der bruger internettet ….

2) Afgørende og global support af føderale og globale programmer for milliarder af nye job over tid i jordens værste områder at inspirere jorden for at rette og beslutsomt afslutte al sult, underernæring, sult, arbejdsløshed og krig samtidig ved ekstraordinær international eksempel til dem, der ville have været involveret i krige, kriminalitet og terrorisme.

Med international uddannelses-, energi, minedrift, byggeri, sanitet, landbrugs- og ansættelseskontrakter, vil vi øge den forventede levetid for mennesker på verdensplan, og livskvaliteten. Incitamenter vil blive givet til permanent opholdstilladelse og afvikling af konsulenter, administratorer, ledere og medarbejdere til hvad for dem er nye områder globalt, afslappende rejse og pas restriktioner og krav til at inspirere et eksempel, som ikke kun beløber sig til at bringe nyt liv til jordens værste områder, men også at forbedre de områder, på jorden, hvor stammer og liv begyndte at stige beboelighed og parring, forlænge livet for det menneskelige genom og fremme jordens bedste skikke og praksis, herunder tilgængeligheden af ​​lokal kunst og produkter, fast ejendom og muligheder med direkte Internet markedsføring og mikrolån til meget små virksomheder er mest afgørende for at forbedre kvaliteten af ​​livet med mere direkte forretningsmuligheder.

3) Helt gratis læger, tandlæger, vision, sundhed og børnepasning.

Det betyder, at du kan gå ind i en sundhedspleje facilitet og få sundhedspleje uden spørgsmål, som en fri ret, for at være et menneske. (Så det vil være lettere ikke kun for alle at få human måde, men for mennesker at blive inkarneret uden identifikation. [Så mange har grædt og været bekymret over mirakler, sygdom, sygdom og bøn …. dette lovforslag er en lille en del af, hvad det tager globalt at besvare disse ….]).

4) Øge overførselshastigheden for medarbejdere mellem byer, stater og internationalt; disse er blade til heling af byer, stater og nationer; folk vil gives meget let gratis internetadgang til offentlige job.

Siden stigende overførsler, tropper rotationer og muligheder for flytning med til at give folk og dem, der søger beskæftigelse friske starter og et nyt miljø, der kan, med god lokal support, betyder, at de er mere ansvarlige, har realistiske tillid til systemet, og være mere levende, disse laterale overførsler og kampagner vil blive fortaler globalt.

5) Gratis offentlig transport.

Alle busser og offentlig transport er gratis for alle at bruge – øge godhed og nåde af samfundet, således at de, arbejdsløse kan lettere at finde job, ældre og fattige, ligesom skolebørn, kan alle ride busser og sporvogne, vogne gratis, og kan mere frit finde, hvad de har brug for og se de steder, deres byer og stat og mere imødekommende demonstreres til turister og besøgende. Betalt for med øget gas og energiafgifter.

6) Globale undervisningsprogrammer, mediedækning og reklame, “hvad” af disse økonomiske politikker vil blive forfremmet til foregribe den “hvem” af alle historier og sport, mode, samfund og celebrity dækning. En jord, hvor titusinder absolut unødigt dø af sult, underernæring og sygdom dagligt bør undgå tildeling og aggrandizing “hvem” af historier i mere ansvarlig journalistik og uddannelse, der inspirerer folk til produktivt ansætte og uddanne til bedre løsninger og livsstil; muligheder, der bringer tilbage æren af ​​positiv særbehandling og økonomier, der eliminerer spildtid og fejladresserede liv.

Disse er regeringens politik og pressemeddelelser, der ingen forkortelse af pressefrihed overhovedet hensigten. Når accent af pressen fokuserer på de mest kritiske politikker og praksis globalt, bevæger vi mod en ny effektivitet i at fremme den bedste praksis og ideer.

7) Bedre boliger til dem, der bor på gaden, og med færre regler …. Ubrugte hoteller, lejligheder og boliger vil blive købt af til brug for de fattige og dem, der søger job.

Det betyder, at regeringen boliger og identifikation vil blive stillet til rådighed mere frit og nemt, og at de, der ikke i besiddelse af denne vil blive givet husly og vegetarisk mad og vand og tøj og hjælp til at finde job, uanset. Fremme politikker, der er sandt på mere end ét niveau – biologisk og socialt, støttet af religion og videnskab for menneskelige behov, ikke for profit, vi vinde støtte af hele tiden. Når deportation sker, vil internationale aftaler gøres for at deportere til nationer, at den enkelte aldrig har boet i.

8) Vegansk, vegetar og især fruitarian og andre fødevarer donation centre, opfordres, og den offentlige plantning af spiselige frugttræer i stedet for prydplanter, opmuntring og fradrag og markedsføring for producenter af frugt og grøntsager; et objekt vil være for butikkerne at være i stand til at vise og tilbyde basale fødevarer til fri til nogen.

Forudsat mere tillid og sikkerhed for alle mennesker, mere og klogt vundet troen på samfundet og tillid i et mest grundlæggende og simpelthen måde, og dette reducerede desperation for kriminalitet og bragte velstand globalt.

9) Øget tilsyn velgørenhed, filantropi og donation centre; øget vagt job og stående korrigeret (dette repræsenterer en form for ære, at engle og Gud stræbe efter, en tradition fra al tiden værd genindføre for samfundet), og sørg lister over tilgængelige mad, husly, tøj, sundhedspleje og donation centre er op til dato, effektivt optimeret og offentligt tilgængelige.

10) Alle lægehjælp og sundhedspleje vil være fri, så vil alle nødtjenester (der vil være en reduktion i den regnskabsmæssige behandling af forsikring og optegnelser, og dette vil blive erstattet med bestræbelserne på at forbedre boliger og tjenesteydelser og internationale beskæftigelsesmuligheder del af betydningen af ​​dette er, at pay-as-you-go regnskabssystem vil blive erstattet af gratis varer og tjenesteydelser).

11) Frihed for dem dømt for marihuana og alkohol lovovertrædelser og retro-aktiv eliminering af deres straf; byrden af ​​at finde en bedre beskæftigelse og boliger til dem, der begår kriminalitet, og fjerne ærekrænkende offentlig registrering tilgængelige på internettet vil hvile med de statslige, nationale og private institutioner.

12) popularisering af faste, stående korrigeret, stående vagt både i private boliger, virksomheder og skoler, med forsøg på at gøre konkurrencer på disse områder og velgørenhed, filantropi og ikke-overskud i forkøbet sport, mode, personlighed … “hvad”, “hvorfor”, “hvor”, “hvordan”, “hvornår” af historier kommer før “hvem”.

Dette er en del af, ikke blot personligt gøre, hvad der er altruistisk, ædel og højre; Vi er klart forsøger at initialisere selve datastrukturer Guds Engle og alle, der eksisterer i myter, legender, religioner, så de understøtter idealisme, og bringe bedre vogtere og alle fremtiden på jorden nu. Så du ser, at uanset dine overbevisninger om disse og andre sociale spørgsmål, vores mål er at fremme den juridiske og fredelige reinvestering ikke blot af alt, der eksisterer i tro og teori, men af ​​alt, hvad du tror og og ved at være sandt. Så hvis du mener, at alt, mennesker har fremført i religion og kunst eksisterer kun skriftligt, og det menneskelige sind, vores formål er at opfylde de idealer af disse i praksis på globalt plan; hvis du ved, at Gud ved alle Hans Navne og Engle eksisterer, og sikkert, vores mission er at inspirere en jord, der med rette gør deres eksistens og mirakler en kontinuerlig kendsgerning på jorden …. (Så du se, at disse politikker klart kan beløbe sig til globale støtte Budet, “Du må ikke dræbe”, samt at tage sig af enhver og alle som du ville selv i klare og enkle måder, såsom bolig, beskæftigelse, børnepasning, levering af mad og tøj, plus eventuel afskaffelse af penge og lønsystemet ikke mindre end globalt.)

13) Alle Internet markedsføring, salg, levering legaliseret for alle leverandører.

Militære og civile styrker vil blive indsat, med global aftale, at, som første prioritet, giver Internet markedsføring til leverandører i nationer med den laveste forventede levealder, de fattigste lande, så deres lokale produkter, fast ejendom, kunst og investering vil være tilgængelige, forkorte vejen til ansvarlig og velgørende globale investeringer.

14) Religiøse organisationer forlade deres døre åbne 24/7 for alle og enhver eller miste deres skattefri status.

De opfordres til at sende vagter og assistenter, og arbejder løbende på at afslutte al sult, underernæring, fattigdom, arbejdsløshed og krig. Billeder og plakater og statuer af mennesker er afskrækket undtagen som eksempel – gør billederne støtte en praksis og stil af tøj, grooming og kjole, der gør forskellen. Som i nogle større byer, vil arealer blive gemt til praksis, der er populære, såsom sportshaller med lokalsamfundet brusere, diverse kosten og sociale praksisser; men forventningen er, at med afgørende global handling og hurtigt stigende popularitet, vil bedre alternativer for alle bliver eksponentielt indlysende for enhver.

15) tilbydes Flere job til folk lige ud af high school, og bedste ydeevne af studerende uddeles af staten på hver high school og junior high med frivillige og jobmuligheder.

Top kunstnere er ikke kun opmuntret med de bedste jobmuligheder, men også tilskyndet til at få børn tidligt at fremme racehygiejnisk og genetisk forbedring. Nationer og folk, der ikke er så tæt genetisk beslægtede er opmuntret af de globale frie transport og afvikling bonusser til at få børn flere børn, især i nationer, der ikke er involveret i verdenskrige, og som ikke bruger eller overveje huser atomvåben og som ikke på krig.

16) Alle henvisninger til “stolthed” og “negative følelser” er taget ud af politi, militær og andre reklamer og omtale.

Det er meget tydeligt, at give omtale af disse problemer udgør styrke deres gerningsmænd og tilhængere, stor synd og dårlige økonomier. Så gør reklame, hvad folk føler og tænker – disse er private spørgsmål, for ikke offentliggøres. Dette er en del af en invasion af personlige datastrukturer, der har meget, meget forkert begået hele mennesker og nationer til at årsager uden mulige viden og erkendelse om, hvad der menes, især i alle de datastrukturer, der repræsenterer biologiske mennesker.

17) De Forenede Nationer og regeringerne vil forsøge at afslutte alle grænser globalt og reducere antallet af nationer og krav til rejser; internationale love vil blive tilpasset, der forhindrer udvisning til nationen oprindelseslandet; rejsende skal gå på stedet for at gå tilbage; genstand for investeringspolitik globalt beløb til decideret at forhandle internationale udviklingskontrakter som en ny første prioritet, at vinde job i uddannelse, udvikling, bygning og høring i udlandet, hvilket gør folk ligegyldige til at flytte på grund af levestandard som en meget langsigtet intelligent mål.

18) Det vil blive gjort klart for militært og civilt personel, som overførsler og udenrigstjeneste betyder, at de ikke vender tilbage til deres nationer oprindelseslande; de kan genbosætte i nationen, at de er tildelt, eller gå videre til et sted, de aldrig har været før. Disse politikker er givende incitamenter!

19) Borgerlige rettigheder sager er altid fremsat af staten – den store dom søges, er, at virksomheder, der har vist sig at krænke borgerrettigheder vil være under nyt navn og ledelse og med forbehold til retro-aktiv gruppesøgsmål mod ejere, ledere og medarbejdere .

20) Når plea bargain er lavet, der involverer tilbagelevering, lover at betale, skal foretages af de slægtninge / venner af sagsøgte, ellers anbringendet gode tilbud vil ikke blive tilladt.

21) nævningesag er garanteret selv for dem, der ikke har råd til det personligt; staten ikke rutinemæssigt tvinge tiltalte til plea bargain, acceptere en reduceret ladning og påberåbe sig “skyldig” og “ingen contest”, eller kræve dem til at tage klasser i at forstå retssystemet og få stigmatiseret af mental undersøgelse, hvis de nægter at plea bargain.

Det er længe, ​​længe fortid tid, at mennesket indser, at deres problemer er mest præcist skyldes umulige økonomiske og sociale forhold, og hvad er mere præcist “naturkatastrofer og Angels” givne jordens omstændighed; familier og naboer er sat mod hinanden socialt. Alle sager, der indbringes detektiver og politi skal undersøges yderligere, og henviste og overført til det korrigerede kompetence dem, der tager klagen.

22) En del af betydningen af ​​disse politikker er, at potentialet i alle er blevet undervurderet siden tidernes begyndelse, vi er fremme, hvad der svarer til art, medfølende behandling, genvinding, frihed, og at finde de mest produktive steder for alle at arbejde.

23) Som en del af uddannelsen til politi, håndhævelse, advokater, dommere, politikere og dem valgt til et offentligt embede, de er forpligtet til at bruge tid som indsatte i fængsler, fængsler og institutioner for sindslidende. Endvidere er de forpligtet til at stå hele tiden uden mad, og deres præstationer på dette krav vil blive gjort meget offentligheden, herunder den tid, de kan klare at gå uden mad, vand og stå.

Ingen i offentlige embeder, ikke nationalt eller globalt, er undtaget fra dette krav. Betydningen af ​​dette krav, at alle ejere, administrator, er ledere, præsidenter, statsministre og dem i offentligt embede forpligtet til at udholde de værste straffe, at deres institutioner har at tilbyde; de kan ikke have fuldmagt stå i for dem, heller ikke vil blotte indespærring til deres boliger blive accepteret. Angelic og gudfrygtig fuldmagter må ikke træde i stedet for biologisk eksisterende mennesker på jorden. Denne politik betyder også, at dem, der har været ejere og ledere, større aktionærer og ejere også tilskynde til reklame og mange andre grunde til at melde sig frivilligt til at udholde det værste straffe samfundet har at byde på; at forsøge at leve på gaden og i offentlige velfærdsinstitutioner og give historier og fotografier vedrørende erfaringer globalt.

24) Staten skal forsøge at handle mere ensartet i tilfælde. Dommere, har advokater og domstole bliver rutinemæssige handlinger, hvor symbolsk og dramatisk kjole op spilles og dårlige og dysfunktionelle evalueringer og “herskere”, der ikke giver ensartede og objektive domme og effektivt tager højde for uddannelse og vidnesbyrd og handle på de advarsler og bekymringer både ofre og den anklagede.

Tiltalte kan ikke forhindres i at tale; de må ikke bringes til tavshed. At gøre indsigelse mundtligt og skriftligt klart grund til yderligere undersøgelser. Den heftighed af indsigelsen er årsag til efterforskning, uanset de anklagede – fejlen er på den side af staten til at gøre uddannelse og andre alternativer og boliger og muligheder til rådighed, samt øget undersøgelse af relationer og de involverede, selv om det ikke direkte involveret med den anklagede, og dem rejse tiltale.

25) Lokale, statslige, nationale, internationale og globale afstemning vil blive øget hurtigt og beslutsomt på alle og eventuelle problemer, og afstemning internettet.

Formålet med denne afstemning og feedback vil i sidste ende betyde, at mennesker kan stemme på, hvilken type varer og tjenesteydelser vil blive fremmet; stående offentlige computere vil blive gjort løbende til rådighed for afstemningen, og afstemning og andre rettigheder vil ikke blive taget væk til kriminelle årsager. Standard og krav til reklame, med det formål at øge kvaliteten og sikkerheden af ​​alle produkter, og enkelhed mærkning vil være målet.

26) Alkohol, skydevåben, cigaret, marihuana, benzin og relaterede produkt- skatter vil blive øget til at betale for disse initiativer; formålet med produktionen vil i sidste ende være at producere den højeste kvalitet varer og tjenesteydelser for alle uden pris, så folk vælger bedre livsstil og disse er gjort lettere at nå.

Den energi og engagement, der går ind afhængighed og besættelse, vil vane og indsamling kanaliseres nemt og intelligent i bedre tjenester og muligheder, der inspirerer alle til en bedre verden overbevisende. Det er altid den antagelse, at alle såkaldte ulykke, alle typer af dysfunktionel adfærd er i virkeligheden et opkald til et bedre samfund, fra sygdom og genetiske defekter til kriminalitet og afhængighed.

27) Formålet med disse lokale, statslige, provinsielle, nationale, internationale og globale politikker og incitamenter er at give den fredelige, lovlige og demokratisk uddannelse for at øge den forventede levealder og omega sult, underernæring, sult, arbejdsløshed, fattigdom, kriminalitet, terrorisme og krig; det betyder, at vi forsøger at praktisk inspirere en verden uden løn, penge, fattigdom og krig.

28) vil blive skabt nye helligdage, der involverer faste, stående korrigeret, stående vagt, fruitarianism, veganisme og offentlige skriftligt konkurrencer.

Disse vil funktionen fotos, nyheder agentur og mediernes dækning af stående med armene højt over hovedet, stå op hele natten, og social anerkendelse til dem, der undgå at spise og bruge ressourcerne. Vi søger ferie, der betyder anger, der vælger at afholde sig af mange årsager, menneskelig hellighed, med personlig og offentlig registrering af faste, som om det var berømthed, samfund og sportsdækning.

29) Butikker vil blive tilskyndet til at bære basisprodukter gratis, og flere og flere produkter vil være tilgængelige uden beregning givet offentlige og private støtte. Målet er at lovligt, demokratisk og klogt inspirere til en verden uden penge, hvor fordelene ved kommunikation og uddannelse fører til social forstærkning og en ny tillid til samfundet, hvilket bringer så meget af himlen til jorden som praktisk muligt med tilstrækkelig ændring over tid til at foretage forskellen.

30) Bygninger til offentlige boliger vil blive bemandet og konstrueret til at have offentlige computere (og computere og offentlige faciliteter, som folk kan bruge, mens stående, herunder restauranter) til rådighed for beboerne for alle tjenester, som vil bibliotekerne og en stigning i offentlige faciliteter leverer alle tænkelige form for pleje. En objektiv: mindske behovet for gentagne lokal rejse efter job, lægehjælp, søgninger boliger, mad, tøj til at reducere brugen af ​​brændsler og øge medfølelse, enkelhed, menneskelighed og lethed i tjeneste; staten og nationen vil købe og bruge tomme bygninger til boliger ikke kun indtil al hjemløshed er elimineret – indtil der er klar overkapacitet i alle byer for indvandring.

Bemærk: Hvis du står for enhver og alle disse politikker, faktisk står rettet. En del af, hvad der inspirerer vellykket gennemførelse af personlige, tilstand, nationale og globale politik er ikke blot at være eufemistisk om stående rettet, ikke blot stående korrigeret ideologisk, men rent fysisk stående korrigeret for, så længe du kan og uddanne og popularisere så effektivt og hurtigt som muligt. Én forventning er, at folk og reklamer vil omdirigere deres energier til afgørende nationale og globale politiske eksempler, der virkelig gør forskellen. Det betyder, at du straks kan tage dette skrives som din egen for enhver og alle formål, og er gratis at venner mig og tilføje alle politikker, som du ville sætte pris på.

ADVARSEL:

At være involveret i denne type bestræbelse betyder, at du er omfattet af, hvad der udgør være et liv og død proposition i alt, hvad du gør, og kan være …. det er ligesom at bygge et rumskib, og tager en meget varieret besætning, og alle den ekspertise og viden, kærlighed og evne, at du besidder. Det betyder, at ved på minimumsstandard, hvert afsnit og hver sætning er et liv og død spørgsmål; en politik, der betyder at spare tusindvis af liv i korrekt vedtaget.

BEMÆRK OM SPROG OG BETYDNING: engelsk, amerikansk, australsk, New Zealand … om at skrive, etik, nøjagtighed, “data struktur” og mening. Overveje “forkert” at placere en modifikator, der kunne enten henvise til folk, en person, eller miljøet forbundet. Den skriftlige sprog heri anvendte ikke “naturligt” god nok til fyndigt / let give præcise betydning uden sammensatte / komplekse sætninger eller programmering udsagn beløbet til ordet “CASE” i Pascal / C +. Én fortolkning i samspillet mellem mennesker og engleagtige, gudfrygtig datastrukturer er, at miljøet i sig selv ændres … du er bogstaveligt talt ikke helt lever på samme jord, egentlig ikke i samme bygning, ikke bogstaveligt at have den samme “i” med de samme mennesker, og alle, der repræsenterer dem givet bestemte handlinger.

Du mener at hele verden for mig ….

Dette betyder, at det, “er rigtig” i forskellige sanser ændringer. En let måde at se på dette er, at du simpelthen har forskellige vogtere og den fysiske jord, har materialet jorden ikke ændret på alle. Andre er mere eller mindre virkelig for dig, afhængigt af hvem de er programmeret til at opfatte dig at være, hvordan du er manipuleret angelically og på andre måder i alle datastrukturer det repræsenterer dig, og oversættelsen til jorden. Dette er ikke virkelig sandt i praksis. Sandheden beløber sig til inspirerende interesse i et sted, en bygning, og væsener, der er i stand til at gøre hele kopier af stedet og opbygge opretholde livet deri.

Lad os få reel ….

Faktisk er bekymret / interesseret / fascineret / besat i ovenstående emne udgør være populær i en meget akademisk og lille samfund, kunne man let argumentere. Dette er ikke tilfældet. Så simpelthen overveje denne type udsagn således, at bydende nødvendigt at vinde “velsignelse og fordel” fra alle, der nogensinde har eksisteret i de nuværende jord bestræbelser er meget mere betinget af jordens evne til at bruge, hvad der blev vundet i de seneste hundrede år i branchen, teknologi, kommunikation, forsyning og byggeri til at foretage de ændringer i civilisationen, der sparer milliarder af liv over tid, herunder dem som gratis offentlig transport, boliger, vegansk / vegetarisk mad og tøj, der ikke kun hjælpe folk med at finde beskæftigelse, og råd til en mere imødekommende planet, men redde folk flytter, der gør en verden, der i fornuftigere, sikrere, sundere og friere.

EKSEMPEL 1: Destroy (meget offentligt) og genopbygge flere bygninger til at ende terrorisme; bruge resterende ejendomme mere effektivt at forbedre levevilkårene og global kommunikation og skrivning. Når børn er i børnehave, kan du give dem den forventning om, at udgive et magasin med syv artikler eller en kort bog, spille eller historie er deres mål i livet midlertidigt …. og stå vagt og står korrigeret for dette og mange andre grunde offentligt og privat.

Inspire hele verden til at ende terrorisme ved at gøre nationale og globale afgørende investeringer i bæredygtig økonomisk infrastruktur i udlandet; en global handling af god tro uden fortilfælde og eksemplarisk. For-profit planet, der ikke kommer tæt på rette inspirerende alle folk: gøre din reklame fokus på, hvad der faktisk sker, sande historier, i stedet for fantasy, science fiction, romantik, samfund, spil og videospil, og gøre jordens nummer et sport virkelige internationale og globale empati, der ender sammenstødet ideologisk hykleri og utilstrækkelig velgørenhed, og effektiv og suboptimal økonomiske infrastruktur, sikkerhed og levering og muligheder, især for at flytte i nye områder med nogen vej tilbage.

EKSEMPEL 2: Mange er bekymrede, indsigelse og beslutter de kan lide tingene, som de er for, hvad der svarer til konsistens og regnskabsmæssige praksis, stabilitet og etableret rimelig god kontrol. Bøger er blevet engageret i disse emner, samt matematik, økonomi, politiske partier og andre videnskaber og overbevisninger af mange slags. Stigende international overførselshastigheder nogen vej tilbage, og med enestående gode offentlige bekendtgørelser og bufferet planlægning, langt øge gode jobs og tjenester globalt. Det er virkelig bedre at ændre og flytte oftere – selvom det går imod dine instinkter OG PRAKSIS, selvom det er svært. En del af sandheden er, at det er bedre på grund af dette, og bringer dig mere liv, mange, mange gange mere liv og på måder, du virkelig ikke kan beregne. Hele denne planet er ikke engang tæt på, har aldrig været, heller ikke når mirakler blev skrevet af og før. Det betyder, at alle de ovennævnte forslag skal gøres meget afgørende, og straffen for ikke at gennemføre dem bør være forvist. Hvis den nuværende præsident eller premierminister forsøger at bringe millioner af nye arbejdspladser til denne nation og jordens mest fattige områder på én gang med et nyt job program, og mislykkes, han har til at afslutte sin valgperiode i Skandinavien, for eksempel.

Ovenstående punkt forelægges som tilstrækkeligt bevis, argument, forslag medmindre du giver skriftlige kommentarer og spørgsmål, i betragtning af den aktuelle format. Artiklen kan være titlen “rigtige retninger:! Globale kampagne, økonomiske, militære, investeringer og uddannelse løsninger gør forskellen”

Med veganer, fruitarian landbrug, faste som ferie, sport, global visdom og liv …..

Yderligere løsninger, såsom hurtigt at gennemføre sikker atomkraft og kold fusion plus alternative energikilder er ikke medtaget for nu i disse top 30 løsninger, fordi de ikke ændrer holdning nok folk hurtigt nok – disse løsninger bringer himlen til jorden bogstaveligt og gøre planet mere gudfrygtig og samtidig øge den forventede levetid og kvalitet for de fleste mennesker fastede intelligent og lovligt. Implementeringer, der er counter-intuitive, vil vurderet R for at XXX drøftes, hvis du effektivt bevise du fundet kvalificeret til mig. Historien om kristendom og katolicisme er en af ​​en mislykket XXX snuff film, hvis man ser på det fra et bestemt perspektiv …. det stadig er … og så beskæftiger sig med alle religioner meget hårdt, dvs, drive til at opfylde dine egne bedste praksis som en forretning eller mister din skattefri status forbliver simpelthen løsning, korrigere mere end en variabel på én gang – ydeevne og hensigt, en verden af ​​et skridt videre end at fjerne de vekselerere i tro, praksis, reklame og fast ejendom, der har været omstridte i tusinder af år.

Advertisements
Standard

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s