sysselsetting, transportation, vegan, world administration

Norwegian WORLD ADMINISTRATOR: Økonomiske, sysselsetting, militære retningslinjer – ENDING sult, fattigdom og krig

WORLD ADMINISTRATOR: Økonomiske, sysselsetting, militære retningslinjer – ENDING sult, fattigdom og krig

Står på offentlige og private saker:

1). Gratis offentlig transport. Alle busser og offentlig transport er gratis for alle å bruke – øke godhet og graciousness av samfunnet slik at de arbeidsledige kan lettere finne jobb, eldre og fattige kan mer fritt finne det de trenger og se nettstedene til sine byer og staten, mer nådig til turister og besøkende. Betalt med økte gass og energiavgifter.

2) Global pedagogiske programmer, mediedekning og publisitet, “hva” av disse økonomiske politikk vil bli forfremmet til forrang over “hvem” av alle historiene og sport, mote, samfunn og kjendis dekning. Dette er regjeringens politikk og pressemeldinger, er ingen forkortelse av pressefriheten i det hele tatt hadde tenkt. Når aksent av pressen fokuserer på de mest kritiske politikk og praksis globalt, beveger vi oss mot en ny effektivitet i å fremme beste praksis og ideer.

3) Bedre boliger for dem som bor i gata, med færre reguleringer … Ubrukte hoteller og leiligheter vil bli kjøpt av for bruk av de fattige og de som søker jobber, og som overløp innvandrer og selv forvaring / restriktive boliger. Dette betyr regjeringen bolig og identifikasjon vil bli gjort tilgjengelig mer fritt og lett, og at de som ikke har dette vil bli gitt ly og vegetarisk mat, vann, klær og hjelp til å finne jobb uansett og lengre sikt ly. Ved å fremme en politikk som er sant på mer enn ett plan – biologisk og sosialt, støttet av kjærlighet, medfølelse, vennlighet, religion og vitenskap for menneskelige behov, ikke for profitt, vinner vi støtte gjennom tidene.

4) Vegan, vegetarianer og spesielt fruktspiser og andre nærings donasjon sentre er oppmuntret, og offentlig planting av spiselige frukttrær i stedet for prydplanter, oppmuntring og fradrag og markedsføring for frukt og grønnsaker produsenter; et objekt vil være for butikkene å være i stand til å vise og tilby grunnleggende matvarer gratis til alle. Gitt mer tillit og trygghet for alle mennesker, mer og klokt vunnet tro i samfunnet og tillit i et mest grunnleggende og enkelt måte, reduseres dette tiltaket desperasjon av kriminalitet, bringe velstand og mer ærlig og praktisk omsorg globalt. Alternative aktiviteter som er realistisk god for hver og en snillere, mer effektiv og medfølende visdom i praktisk miljøvern. Omprioritere livet for bedre tilbakemeldinger og avgjørelser, avgjørelser for klokere demokratier.

5) Helt gratis lege, tannlege, syn, helse og barneomsorg. Dette betyr at du kan gå inn i et helsevesen anlegget skaffe helsehjelp uten spørsmål og uten krav; sykehus og eldre mål vesenet er alltid å gi den beste og mest effektive fulle eksemplarisk kvalitet, senke ventetider.

6) Økt tilsyn for veldedighet, filantropi og donasjon sentre; økt vakt jobber (dette representerer en form for ære som engler og Gud strebe etter, en tradisjon fra all time verdt re-introdusere til samfunnet – vokter, æresvakt mer intelligent), noe som gjør at lister over tilgjengelig mat, husly, klær, helsetjenester og donasjon sentre er oppdatert, effektivt optimalisert og offentlig tilgjengelige.

7) avskaffelse av dødsstraff; økende oss om straffer som beløper seg til forvisning (denne straffen, spesielt når det tas globalt og inter-kulturelt, gjorde forskjellen ikke bare i nye personlige liv, men en større bevissthet og liv for alle, som gjorde øke overføringshastighet på utplassering og lateral jobb overføringer til nye steder for ansatte) og større territorial begrensning; nasjoner og domstolene vil effektivt innrømme, så vil sykehus og utdanningsinstitusjoner, at feilen for kriminalitet forblir som plikt for staten, nasjonen og verden. Når staten blir funnet skyldig i ikke effektivt å flytte de som har bedt om ny bolig og sysselsetting, straffen for ulovlig aktivitet vil beløpe seg til å lage reise, utdanning av høy kvalitet og transport ordning og gir nye arbeidsplasser for de som har blitt villedet til å begå kriminalitet og terroriserte ut av sin grunnlovsfestede rett å bruke “utilbørlig overtalelse”.

8) Alle medisinsk behandling og helsetjenester vil være gratis, så vil alle nødetatene (det vil være en reduksjon i regnskap for forsikring og poster, og dette vil bli erstattet med innsats for å forbedre bolig og tjenester og internasjonale jobbmuligheter, en del av Betydningen av dette er at pay-as-you-go system for regnskap vil bli erstattet av gratis varer og tjenester). Denne politikken betyr at vi bare erkjenne at alle trenger helsetjenester og akuttmedisinsk, brann, politi og maintainence og vi gir det beste for alle. GRATIS JUST betyr at alle regnskaps er enklere! Har alle nødt til å bruke en tjeneste – og deretter til alle det er gratis! La oss frihet ROAR! Forskning i over 10 nasjoner viser “misbruk” av systemet er praktisk talt ikke-eksisterende!

9) Frihet for de dømt for marihuana og alkohol lovbrudd, tilbakevirkende eliminering av setninger; byrden av å finne bedre sysselsetting og bolig for de som har begått kriminalitet, og eliminere ærekrenkende offentlige posten tilgjengelig på Internett vil ligge hos staten, statlige og private institusjoner for å bidra til å øke både frivillige og jobbmuligheter.

10) Øke overføringshastigheten for ansatte mellom byer, stater og internasjonalt; disse er bladene for helbredelse av byer, stater og nasjoner; folk vil gis veldig enkel gratis Internett-tilgang til offentlige arbeidsplasser. Siden økende overføringer, troppe rotasjoner og muligheter for flytting bidrar til å gi folk og de som søker arbeid ferske starter og et nytt miljø som kan, med god lokal støtte, mener at de er mer ansvarlig, ha realistiske tillit til systemet, og bli mer levende, disse side overføringer og kampanjer vil bli argumentert globalt. Skandinavia, Grønland, Island, Finland, anbefales New Zealand globalt – de tjener mer av sin type virksomhet “legitimt”.

11) Avgjørende og global støtte fra føderale programmer for titalls millioner av nye arbeidsplasser i jordens verste områdene, nasjoner laveste levealder, å inspirere jorden for å rette og avgjørende avslutte all sult, feilernæring, sult, arbeidsløshet og krig samtidig av eksepsjonell internasjonal eksempel til dem som ville ha vært involvert i krig og terrorisme, forhandlet mellom nasjoner – øke internasjonal utvikling kontakter jobber til forventet levealder Økningen i den nasjonen, heuristisk forbedre ditt eksempel med internasjonale programmer og ved å avlede militært personell, Internett markedsføring konsulenter, lærere, utbyggere og ingeniører. Demonstrere besluttsomt våre militære brukes til den mest intelligente fred globalt og mer enn én gang.

12) Popularisering av faste, stående korrigert, står vakt både i private boliger, bedrifter og skoler, med forsøk på å lage konkurranser i disse områdene og veldedighet, filantropi og non-profitt PREEMPT sport, mote, personlighet … “hva”, “hvorfor “,” der “,” hvordan “,” når “historier kommer før” hvem “. Dette er en del av, ikke bare personlig gjøre det som er altruistiske, edel og høyre; Vi er helt klart forsøker å initial at svært datastrukturer av Gud, slik at de støtter idealisme, og få bedre foresatte og all fremtid til jorden nå.

13) Alle Internett markedsføring, salg, leveranse er legalisert for alle leverandører. Militære og sivile styrker vil være utplassert, med global avtale, til, som et første prioritet, gi Internett markedsføring til leverandører i land med lavest levealder, de fattigste landene, slik at deres lokale produkter, eiendom, kunst og investeringen vil være tilgjengelig, forkorte veien til ansvarlig og veldedig global investering for produsenter, kjøpere, veldedige givere og markeder. Dette er vår sjanse til å reinvestere våre drømmer om internett intelligens i en bedre verden, og revurdere hva som fungerte og gjorde forskjellen.

14) Religiøse organisasjoner forlate sine dører åpne 24/7 for alle og enhver eller mister sin skattefri status. (Det er fastslått at dette er en mye mer ekte / nøyaktig / akseptert / ærlig bestemmelsen for å være en religion i første omgang!) De oppfordres til å poste vakter, assistenter og arbeider kontinuerlig for å avslutte all sult, sult, fattigdom, arbeidsledighet , terrorisme, mobbing, stigmatisering og krig. Disse organisasjonen forventer å samle inn penger til ideelle organisasjoner, veldedige organisasjoner, philanthropies og religiøse organisasjoner – det er en enorm drivkraft til å se disse organisasjonen utfører og “ærlig full kapasitet” til hva noen kan godt tro på, til å utføre som forventet på en måte som indikerer eksemplarisk intelligens gjør forskjellen konsekvent i å gi de fattige jobber, praktiske og enkle frivillig muligheter og samfunnets ressurser. (Dette er en være en eller annen lov, politikk – a. Satt opp eller ned alternativ til “tjenester” som lenge har vært rimelig sub-standard og eksepsjonelt sub-standard og slett feil i tusenvis av år, Round jordings) Vi er ikke legislating religion i det hele tatt. Dette er de beste 30 mest effektiv politikk som virkelig kan gjøre forskjellen til Gud, erkeenglene, visdom, intelligens og alt tilhørende. Stemmegivning din kan ende her, og likevel det kan bare begynne.

15) Flere jobber tilbys for folk rett fra skolen, og best ytelse av studenter er tildelt av staten ved hver videregående skole og ungdomsskolen med frivillige og jobbmuligheter. Vi er ute etter en mer effektiv ære i vårt utdanningssystem, og det betyr flere muligheter. Topp utøvere er ikke bare oppmuntret med de beste jobbmuligheter, men også oppfordret til å få barn tidlig å fremme eugenisk og genetisk forbedring. Nasjoner og folk som ikke er så nært genetisk beslektet blir oppmuntret av globale gratis transport og oppgjør bonuser for å få barn flere barn, spesielt i land som ikke var involvert i verdenskriger, og som ikke bruker eller vurdere husing atomvåpen og som ikke er på krig. (Dette er et av de retningslinjer som kan overvåkes gjennom tid, spesielt slik at for eksempel elevene får tilstrekkelige frivillige og jobbmuligheter til ærlig utgjøre forskjellen i tid.)

16) Alle henvisninger til “stolthet” og “negative følelser” er tatt ut av politi og andre annonser og reklame. Noen kaller dette den aller branding mark for korrupsjon. Effektivitet og godhet kommer en verden før stolthet. Når folk er for effektiv og medfølende å inkludere ord godhet og medfølelse er den verden vi er trending til som en heuristisk.

Det kan være alt i en setning, et ord ….

Det er helt klart at det å gi publisitet til disse problemene utgjør forsterke deres gjerningsmenn og tilhengere, stor synd og dårlige økonomi. Dette spesifikke eksempel er kjent, fordi det er et gjennomgående nok til bekymring for å gjøre en forskjell quantum lett. Så betyr reklame hva folk føler og tenker – disse er private saker, for ikke å bli offentliggjort generelt. Verdsette og respektere personlige hellighet og kommunikasjon er en ny trend behov for alle. Dette er en del av en invasjon av personlige datastrukturer, mobbing, stigmatisering og “utilbørlig påvirkning og uaktsomhet” som har veldig, veldig galt forpliktet hele mennesker og nasjoner årsaker uten mulig kunnskap og erkjennelse om hva som menes, særlig i det hele tatt datastrukturene som representerer biologiske mennesker.

17) FN og regjeringen vil forsøke å avslutte alle grenser globalt og redusere antall nasjoner og krav for reiser; internasjonale lover vil bli tilpasset det hindre deportasjon til nasjonen opprinnelse; reisende må gå på stedet for å gå tilbake.

18) Det vil bli gjort klart for militært og sivilt personell som overføringer og utenriks betyr at de ikke nødvendigvis noen gang tilbake til nasjoner opprinnelse; reisende og personell oppfordres til å bosette i nasjonen at de er tildelt, eller gå videre til et sted de aldri har vært før, og dyre innvandring nasjoner holdt mer synlig. Dette er globale direktiver, bra for alle nasjoner til å kalibrere krav for reiser, innvandring, politi, omsorg i din verden, for deg.

19) Sivile rettigheter tilfeller er alltid fremmet av staten – den viktigste dommen blir søkt er at selskaper som har vist seg å krenke sivile rettigheter vil være under nytt navn og ledelse og underlagt retro-aktiv gruppesøksmål mot eiere, ledere og ansatte .

20) Når tilståelser er laget som involverer restitusjon, lover å betale må gjøres av slektninger / venner av tiltalte, ellers de tilståelser vil ikke bli tillatt.

21) Trial by jury er garantert, selv for de som ikke har råd til det personlig; staten kan ikke rutinemessig tvinge tiltalte til påtalemyndighetene, akseptere en redusert kostnad og trygle “skyldig” og “ingen konkurranse”, og heller ikke kreve dem for å ta klasser i forståelsen av rettsvesenet og bli stigmatisert av mental undersøkelse hvis de nekter å påtalemyndighetene. Det er lenge, lenge siste gang at mennesker innser at deres problemer er mest nøyaktig forårsaket av umulige økonomiske og sosiale forhold, og hva er mer nøyaktig “force majeure og Angels” gitt jordens prakt; familier og naboer er satt opp mot hverandre sosialt. Alle saker som bringes inn detektiver og politiet må undersøkes nærmere, og referert og overført til den korrigerte jurisdiksjon de som tar klagen.

22) En del av betydningen av disse retningslinjene er at potensialet i det hele tatt har blitt undervurdert siden tidenes morgen, er vi fremme det som utgjør snill, medfølende behandling, gjenvinning, frihet, og finne de mest produktive stedene for alle å jobbe.

23) Som en del av opplæringen for politi, håndhevelse, advokater, dommere, politikere og de som velges til offentlig kontor, er de pålagt å bruke tid som innsatte i fengsler, fengsler og psykiatriske institusjoner. Videre er de pålagt å stå på hele tiden uten mat, og deres prestasjoner på dette kravet vil bli gjort svært offentlig, herunder hvor lenge de klarer å gå uten mat, vann og stå. Ingen i offentlige verv, ikke nasjonalt eller globalt, er unntatt fra dette kravet. Betydningen av dette kravet i at alle eiere, administratorer, er ledere, presidenter, statsministre og de i offentlig kontor som kreves for å tåle de verste straffene at deres institusjoner har å tilby; de kan ikke ha fullmakter stå på for dem, vil heller ikke bare innesperring til sine boliger bli akseptert. Engleaktige og Gudfryktige fullmakter kan ikke stå inne for biologisk eksisterende mennesker på jorden. Denne politikken betyr også at de som har vært eiere og ledere, store aksjonærer og eiere er også oppfordre for publisitet og mange andre grunner til å melde seg frivillig til å tåle det aller verste straffer samfunnet har å tilby; å forsøke å leve på gata og på offentlige velferdsinstitusjoner og gi historier og fotografier knyttet erfaringene globalt.

24) Staten må søke å opptre mer enhetlig i saker. Dommere, har advokater og domstoler blir rutinemessige handlinger hvor symbolsk og dramatisk Dress Up er spilt og dårlige og dysfunksjonelle evaluatorer og “herskere” som ikke gir konsistente og objektive dommer og effektivt ta hensyn til utdanning og vitnesbyrd og handle på advarslene og bekymringene til både ofre og tiltalte. Saksøkte kan ikke hindres i å tale; de kan ikke bli brakt til taushet. Å gjøre innsigelse muntlig og skriftlig er tydelig grunn til videre etterforskning. Den voldsomhet av innsigelsen er grunn til etterforskning uavhengig av de tiltalte – feilen er på siden av staten å lage pedagogiske og andre alternativer og boliger og muligheter tilgjengelig, samt økt undersøkelse av relasjoner og de som er involvert, selv om ikke direkte involvert med den tiltalte og de bringe kostnader.

25) Lokal, nasjonale, internasjonale og globale stemmegivning vil bli økt på alle og eventuelle problemer, og Internett-stemmegivning. Hensikten med denne stemmegivning og tilbakemeldinger til slutt vil bety at mennesker stemme på hva slags varer og tjenester vil bli fremmet; stående offentlige datamaskiner vil bli gjort kontinuerlig tilgjengelig for stemmegivning og stemmegivning og andre rettigheter vil ikke bli tatt bort for kriminelle årsaker. Standard og erstatninger for reklame, med formål å øke kvaliteten og sikkerheten til alle produkter og enkelheten av merking vil være målet.

26) Alkohol, skytevåpen, sigarett, marihuana, bensin og relaterte produkt skatter vil bli økt til å betale for disse initiativene; hensikten med produksjonen vil i siste instans være å produsere den høyeste kvalitet varer og tjenester for alle uten pris, slik at folk velger bedre livsstil og disse er gjort enklere å oppnå.

27) Formålet med disse lokale, statlige, provinsielle, nasjonale, internasjonale og globale regler og insentiver er å gi den fredelige, juridisk og demokratisk utdanning for å øke forventet levealder og avslutte alle sult, feilernæring, sult, arbeidsledighet, fattigdom, kriminalitet, terrorisme og krig; Dette betyr at vi prøver å praktisk talt inspirere en verden uten lønn, penger, fattigdom og krig.

28) Nye ferien vil bli opprettet som innebærer faste, stående korrigert, står vakt, fruitarianism og veganisme. Disse vil inneholde bilder, nyhetsbyråer og mediedekning av å stå med armene høyt over hodet, stående oppe hele natten, og sosial anerkjennelse til de som unngår å spise og bruke ressurser. Vi leter etter ferier som betyr anger, velger å avstå av mange grunner, menneskelige hellighet.

29) Butikker vil bli oppfordret til å gjennomføre grunnleggende produkter gratis.

30) Bygninger for offentlige boliger vil være bemannet og konstruert for å ha offentlige datamaskiner tilgjengelig for beboerne for alle tjenester, så vil biblioteker og en økning i offentlige anlegg som gir enhver tenkelig form for omsorg, med formål er å redusere behovet for gjentatt lokale reiser for arbeidsplasser, medisinsk behandling, bolig søk, mat, klær for å redusere bruken av drivstoff og øke medfølelse, medmenneskelighet og enkel service; staten og nasjonen vil kjøpe og bruke tom bygning for boliger ikke bare til alle bostedsløse er eliminert – til det er klar overkapasitet i alle byer for innvandring.

Merk: Hvis du står for enhver og alle disse retningslinjene, faktisk står korrigert. Noe av det som inspirerer vellykket gjennomføring av personlig, statlig, nasjonal og global politikk er ikke bare å være euphemistic om stående korrigert, ikke bare stående korrigert ideologisk, men faktisk fysisk stående korrigert for så lenge du kan og utdanne og popular så effektivt og raskt som mulig. Dette betyr at du kan umiddelbart ta dette skriftlig som din egen for alle formål, og står fritt til å bli venn med meg og legge noen retningslinjer som du vil sette pris på.

Advertisements
Standard

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s