Uncategorized

Swedish: VÄRLDEN ADMINISTRATÖR: ekonomi, sysselsättning, MILITÄRA POLITIK – SLUTA svält, fattigdom och KRIG

VÄRLDEN ADMINISTRATÖR: ekonomi, sysselsättning, MILITÄRA POLITIK – SLUTA svält, fattigdom och KRIG

http://writehere.com/post/150125-21/fasting-btsvm-jin-shi-zhai-duan-shi-frictiunile-smysl-posta-pstn-can-save-your-life

Står på offentliga och privata frågor:

1). Gratis kollektivtrafik. Alla bussar och kollektivtrafiken är gratis för alla att använda – allt det goda och graciousness i samhället så att de arbetslösa enklare kan hitta jobb, äldre och fattiga kan mer fritt hitta vad de behöver och visa de orter i sina städer och stat, mer nådig mot turister och besökare. Betalas med högre gas- och energiskatter.

2) Globala utbildningsprogram, medier och reklam, “vad” i dessa ekonomiska politik kommer att uppmuntras att föregripa “vem” av alla berättelser och sport, mode, samhälle och kändis täckning. Dessa är regeringens politik och pressmeddelanden, inga abridgment av pressfriheten är alla avsedda. När brytningen av pressen fokuserar på de mest kritiska politik och praxis över hela världen, vi går mot en ny effektivitet när det gäller att främja bästa praxis och idéer.

3) Bättre bostäder för dem som bor på gatan, och med färre regleringar … oanvända hotell och lägenheter kommer att köpas av för användning av de fattiga och de som söker jobb. Det innebär att regeringen huset och identifiering kommer att göras tillgängliga mer fritt och lätt, och att de som inte har detta kommer att ges skydd och vegetarisk mat och vatten och kläder och hjälp att hitta jobb oavsett. En politik som är sant på mer än en nivå – biologiskt och socialt, som stöds av religion och vetenskap för mänskliga behov, inte för vinst, vi vinner stöd av alla tid.

4) Vegan, vegetarian och särskilt fruitarian och andra livsmedel blodgivningscentraler uppmuntras och allmänna plantering av ätliga fruktträd i stället för skall texten till a, uppmuntran och avdrag och marknadsföring för frukt- och grönsaksproducenter; ett objekt kommer att vara för affärer för att kunna visa och erbjuda grundläggande livsmedel för fritt till alla. Mer förtroende och säkerhet för alla människor, och klokt nog vunnit förtroende i samhället och förtroendet för en de mest grundläggande och enkelt sätt, och detta minskade desperation brottslighet och förde välstånd globalt.

5) Helt gratis läkarvård, tandvård, vision, hälsa och omsorg av barn. Detta innebär att du kan gå in i en vårdinrättning och få vård utan fråga.

6) Ökad tillsyn för välgörenhet, filantropi och donation centra; ökad guard jobb (detta utgör en form av äran att änglarna och Gud strävar efter, en tradition från alla tid värt återinförs för samhället), se till att förteckningar över tillgänglig mat, husrum, kläder, sjukvård och blodgivningscentraler uppdaterad, effektivt optimerat och allmänt tillgänglig.

7) Avskaffande av dödsstraffet; ökad oss av påföljder som belopp till landsförvisning (detta straff, i synnerhet när man globalt och inter-kulturellt, gjorde skillnad inte bara i nya personliga liv, men en större medvetenhet och liv för alla, som gjorde att öka överföringshastigheten för driftsättning och laterala jobb överföringar till nya platser för anställda) och större territoriell begränsning. nationerna och domstolar kommer att erkänna, som kommer att sjukhus och skolor, att felet för brottslighet förblir skyldighet, nation och världen. När staten gör sig skyldig till inte effektivt flytta dem som har begärt nya bostäder och sysselsättning, straffet för olaglig verksamhet kommer beloppet att göra resor, utbildning av hög kvalitet och transport arrangemang och ger nya jobb för dem som har vilseletts att begå brott.

8) All sjukvård och hälsovård kommer att vara gratis, så kommer alla räddningstjänster (det kommer att bli en minskning av redovisning för försäkrings- och register, och detta kommer att ersättas med ansträngningar att förbättra huset och tjänster och internationella möjligheter till sysselsättning, en del av innebörden av detta är att fördelningssystemet av redovisning kommer att ersättas av varor och tjänster.

9) Frihet för dem som dömts för marijuana och alkohol brott och retro-aktiva avskaffande av sina straff, bördan av att finna bättre sysselsättning och boende för personer som har begått brott, och att eliminera kränkande offentligt tillgängliga på Internet kommer att vila på den nationella och privata institutioner.

10) Öka överföringshastigheten för anställda mellan städer, länder och internationellt; dessa lämnar för läkning av städer, stater och nationer, folk kommer att ges mycket enkelt fritt Internet tillgång till offentliga jobb. Sedan til Ökande transfereringar, truppen rotationer och möjligheter för omlokalisering ger folk och de som söker anställning färska startar och en ny miljö som kan, med god lokal support, innebär att de är mer ansvarsfull, ha realistiska förtroende för systemet, och vara mer levande, dessa lateral transfer och kampanjer kommer att drivas globalt.

11) Avgörande och global support av federala program för tiotals miljoner nya arbetstillfällen i jordens värsta områden att inspirera jord till riktigt och beslutsamt alla svält, undernäring, hunger, arbetslöshet och krig samtidigt som exceptionella internationella exempel till dem som skulle ha varit inblandade i krig och terrorism.

12) Spridning av resultaten av fastande, ständiga korrigeras, stå väktare både i privata hem, företag och skolor, med försök att göra tävlingar i dessa områden och välgörenhet, filantropi och icke-vinst f rhindra sport, mode, personlighet … “vad”, “varför”, “där”, “hur”, “när” berättelser kommer före “som”. Detta är en del av inte bara personligen gör vad är altruistiska, noble och rätt, vi är helt klart ett försök att initiera att mycket data strukturer av Gud så att de stöder idealism, och få bättre bevakare och alla framtida jord nu.

13) Alla Internet marknadsföring, försäljning, leverans är legaliserad för alla leverantörer. Militära och civila krafter kommer att driftsättas, med globala avtal, att som första prioritet, ger Internet marknadsföring till leverantörer i länder med den lägsta förväntade livslängden, de fattigaste länderna, så att deras lokala produkter, fastigheter, konst och investeringar kommer att vara tillgängliga, förkortar den vägen till ansvariga och välgörande globala investeringar.

14) Religiösa organisationer lämnar dörrarna öppna 24/7 för alla eller förlora sin momsbefrielse. De uppmanas att efter vakter och assistent och arbetar kontinuerligt med att avsluta alla svält, undernäring, fattigdom, arbetslöshet och krig.

15) Fler jobb erbjuds för folk rakt ut high school, och bästa prestanda för studenter tilldelas av staten vid varje gymnasieskola och junior high med frivilliga och arbetstillfällen. Bäst resultat är inte bara uppmuntras med bästa möjligheter till arbete, utan också uppmuntras att skaffa barn tidigt att främja rashygieniska och genetisk förbättring. Nationer och folk som inte är så nära genetiskt närstående uppmuntras av globala fri transport- och avveckling bonusar för att ha barn mer barn, särskilt i nationer som inte var inblandade i världskrigen och det gjorde inte heller anser att härbärgera kärnvapen och som inte är i krig.

16) Alla hänvisningar till “pride” och “negativa känslor” tas ut av polisen och andra annonser och reklam. Det är mycket tydligt att ge offentlighet åt dessa problem innebär att förstärka deras förövare och anhängare, stor synd och dålig ekonomi. Så fungerar reklam vad folk tror och tycker – det är privata frågor, inte att offentliggöras. Detta är en del av en invasion av personliga data strukturer som har mycket, mycket felaktigt engagerade hela människor och nationer orsaker utan möjliga kunskap och insikt om vad som är tänkt, särskilt i alla datastrukturer som representerar biologiska människor.

17) Fn och regeringar kommer att försök att avsluta alla gränser globalt och minska antalet nationer och krav för resor, internationella lagar kommer att anpassas efter att förhindra utvisning till nationen ursprung; resenärer måste gå på i stället för att gå tillbaka.

18) Det kommer att vara klart till militär och civil personal som överför och utländska service betyder att de inte återvända till sina nationer ursprung; de kan bosätta sig i nationen som de är tilldelade eller gå vidare till en plats de aldrig har varit innan.

19) Medborgerliga rättigheter är alltid läggs fram av staten – den stora domen som eftersträvas är att företag som har visat att bryta mot medborgerliga rättigheter kommer att tas under nytt namn, förvaltning och föremål till retro-aktiva grupptalan mot ägare, chefer och anställda.

20) När vädjan fynd är gjorda att involvera restitution, lovar att betala måste göras av anhöriga/vänner av svaranden, i annat fall vädjar fynd kommer inte att tillåtas.

21) Rättegång med jury garanteras även för dem som inte har råd med det personligen, kan staten inte rutinmässigt tvinga svarande vädjan till fyndpris, acceptera en reducerad avgift och åberopa “skyldig” och “no contest”, inte heller kräva av dem att ta lektioner i att förstå det rättsliga systemet och få stigma genom psykisk undersökning om de vägrar att plea bargain. Det är länge, länge förfluten tid att människor inser att deras problem är mest exakt som orsakas av omöjliga ekonomiska och sociala villkor och vad mer exakt “rättsakter av Gud och änglarna” jordens omständighet; familjer och grannar mot varandra socialt. Alla fall som föreläggs detektiver och polisen måste utredas ytterligare, och som avses och överförs till den korrigerade behörighet för dem som fattar klagomål.

22) En del av innebörden av dessa strategier är att potentialen hos alla har varit underskattad eftersom tiden började vi främja vad uppgår till, behandling, återvinning, frihet, och finna den mest produktiva platser för alla att arbeta.

23) Som en del av utbildning för poliser, verkställighet, advokater, domare, politiker och de valda till ett offentligt ämbete, de skall tillbringa tid som intagna i fängelser, fängelser och mentala institutioner. Vidare, de måste stå hela tiden, utan mat, och deras prestanda på detta krav kommer att göras mycket allmänna, inklusive den tid de klarar att gå utan mat, vatten och stativ. Ingen i offentlig tjänst, inte nationellt eller globalt, är undantagna från detta krav. Innebörden av detta krav att alla ägare, administratör, chefer, presidenter, premiärministrar och de offentliga kontor krävs att uthärda det värsta straff som deras institutioner har att erbjuda; de får inte proxies stå i för dem, inte heller enbart förlossningen till sina bostäder. Änglalika och räddhåga proxies får inte vara biologiskt befintliga människor på jorden. Denna politik innebär också att de som varit ägare och chefer, större aktieägare och ägare är också uppmuntra för publicitet och många andra skäl till att uthärda de allra värsta straff samhälle har att erbjuda; att försöka leva på gatan och i allmänna sociala institutioner och tillhandahålla historier och fotografier rörande erfarenheter globalt.

24) Staten måste försöka att agera mer enhetligt i de fall. Domare, jurister och domstolar har blivit rutinmässiga handlingar var symbolisk och dramatiska klä upp spelas upp och bad och dysfunktionella utvärderare och “linjaler” som inte ger konsekvent och objektivt domar och effektivt sätt ta hänsyn till utbildning och vittnesbörd och agera på de varningar och gäller för både offer och den anklagade. Svarandena inte får hindras från att tala; de får inte tystas. Att göra invändningen muntligen och skriftligen är klart för vidare utredning. Våldsamheten i invändningen är orsak till undersökningen oberoende av de anklagade – fel på sidan av staten att göra pedagogiska och andra alternativ och bostäder och möjligheter finns, liksom ökad undersökning av relationer och de inblandade, även om det inte direkt med de anklagade och de väcker åtal.

25) Lokala, statliga, nationella, internationella och globala omröstningen kommer att ökas på alla frågor, och Internet rösta. Syftet med denna omröstning och feedback i slutändan kommer att innebära att människor röstar på vilken typ av varor och tjänster kommer att främjas, ständiga offentliga datorer kommer att vara ständigt tillgänglig för att rösta, och rösta och andra rättigheter kommer inte att tas bort för brottsliga skäl. Standard och krav för reklam, i syfte att öka kvaliteten och säkerheten för alla produkter och enkelheten av märkning kommer att vara målet.

26) Alkohol, vapen, cigaretter, marijuana, bensin och tillhörande produktnyckel skatter kommer att höjas för att betala för dessa initiativ, syftet med produktionen kommer i slutändan att producera högsta kvalitet varor och tjänster utan pris så att människor väljer bättre livsstil och dessa är lättare att uppnå.

27) Syftet med dessa lokala, statliga, regionala, nationella, internationella och globala strategier och incitament är att tillhandahålla den fredliga, lagliga och demokratiska utbildning för att öka livslängden och avsluta alla svält, undernäring, hunger, arbetslöshet, fattigdom, brottslighet, terrorism och krig, vilket innebär att vi försöker att praktiskt inspirera en värld utan lön, pengar, fattigdom och krig.

28) Nya helgdagar kommer att skapas som involverar fastande, ständiga korrigeras, stå väktare, fruitarianism och veganism. Dessa kommer att innehålla foton, news agency och mediernas täckning av stående med armarna högt över huvudet, stående upp hela natten och socialt erkännande till dem som inte äter och användning av resurser. Vi är ute på semester som betyder bättring, väljer att avstå av många skäl, människors okränkbarhet.

29) Butiker kommer att uppmuntras att genomföra grundläggande produkter gratis.

30) Byggnader för allmännyttiga bostäder kommer att vara bemannade och är konstruerade för att ha allmänna datorer tillgängliga för boende för alla tjänster, som kommer att bibliotek och en ökning av offentliga anläggningar som tillhandahåller alla tänkbara former av vård, där målet är att minska behovet av upprepade lokala resor för jobb, sjukvård, bostad söker, mat, kläder och minska användningen av bränslen och öka medkänslan, mänskligheten och enkel service; staten och nationen kommer att köpa och använda tom byggnad för bostäder inte bara tills alla hemlöshet elimineras – tills det är klart överkapacitet i alla städer för invandring.

Obs: Om du står för eventuella och alla dessa politikområden, egentligen korrigeras. En del av vad som inspirerar framgångsrikt genomförande av personliga, nationella och globala politik är inte bara som förskönande om ständiga korrigeras, inte bara ständiga korrigerade ideologiskt, men faktiskt fysiskt ständiga korrigeras så länge du kan, och att utbilda och pedagogiskt instrument så effektivt och snabbt som möjligt. Detta innebär att du omedelbart kan ta denna skrivning som din egen för alla ändamål, och är gratis att bekanta sig med mig och lägga till politiken som du skulle uppskatta.

Advertisements
Standard

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s